MM-kiekkoliput lipsahtivat yleiseen myyntiin - tässä hinnat!

Jääkiekon MM-kisojen virallinen lipunmyynti käynnistyy vasta 15. lokakuuta, mutta yhteistyökumppaneille ja Leijona-faneille tarkoitetusta ennakkomyynnistä pystyy jo kuka tahansa hankkimaan lippuja.

Useaan kertaan hakemalla Helsingin otteluiden lippuja löytyy suoraan lippu.fin sivuilta. Liput hyppäävät silmille myös hakupalvelu Googlesta hakemalla, vaikka palveluun pitäisi päästä vain ennakko-ostoon oikeutetut.

MTV3.fin tavoittama MM2013-kisojen pääsihteeri Matti Nurminen ihmetteli asiaa. Lippupisteen markkinointi- ja viestintäpäällikön Marjo Nuortimon mukaan Jääkiekkoliitto on ollut tietoinen, että ennakkomyynnissä annettu linkki saattaa levitä muillekin. Ennakkomyynti jatkuu 30. syyskuuta asti.

Suomen otteluun 70 eurolla

Viime kevään kotikisoissa hinnoista nousi kohu, kun liput kaikkiin Leijonien otteluihin maksoivat vastustajasta riippumatta halvimmillaan 155 euroa. Lopulta kisajärjestäjät taipuivat alentamaan hintoja joihinkin tapahtumiin.

Nyt Suomen ottelupäivät on jaettu eri hintaluokkiin. Esimerkiksi maanantaina 6. toukokuuta Saksa–Slovakia- ja Suomi–Ranska-otteluihin pääsee halvimmillaan 70 eurolla. Lastenlippu alakatsomoon maksaa 55 euroa. Samat hinnat pätevät myös lauantaina 11. toukokuuta., kun Suomi iskee iltapäiväottelussa yhteen Itävallan kanssa.

Kalleimmillaan alkusarjaliput ovat perjantaina 10.5., jolloin Suomi pelaa Venäjää vastaan. Lippu alakatsomoon irtoaa 200 eurolla ja yläkatsomoon 160 eurolla. Samalla hinnalla pääsee seuraamaan myös Slovakian ja Itävallan kohtaamista. Leijonien mahdollinen puolivälierä on sitäkin tyyriimpi, sillä alakatsomopaikasta saa pulittaa jopa 250 euroa.

Lisäksi myynnissä on jo jonkun verran yksittäisiä otteluita, joissa halvimmat ovat 20 euroa. Leijonien peleistä ainoastaan Slovakia-ottelu on yksittäisessä myynnissä. Siihen alakatsomolippu maksaa 150 ja yläkatsomolippu 120 euroa.

Lue myös:

    Uusimmat