MM-hopeaa napannut 19-vuotias hiihtosensaatio seurasi kilpailua poikaystävänsä kanssa puhelimitse: "Silloin halusin hiljentää hänet"

Seefeldin hiihtolajien MM-kilpailuissa nähtiin naisten tiistaisessa kymmenen kilometrin perinteisen hiihtotavan kilpailussa yllätys, kun Ruotsin Frida Karlsson nappasi hopeaa. Karlsson seurasi kilpailua poikaystävänsä kanssa puhelimitse, kertoo Aftonbladet.

Karlsson antoi kovan haasteen kultaa vieneelle Therese Johaugille. Ruotsalainen seurasi dramaattisia loppuhetkiä puhuen samalla poikaystävänsä William Poromaan kanssa puhelimitse. Poromaa on itsekin hiihtäjä. 

– Hän vain huusi, että voit saada kultaa tai että olen matkalla kohti MM-mitalia. Silloin halusin vain hiljentää hänet, koska halusin olla varma, ennen kuin voisin aloittaa juhlimisen, Karlsson sanoo.

– Hän huusi: "En ymmärrä, mitä olet tehnyt, se on totta." En ymmärtänyt, että olin ottanut mitalin. Nyt ymmärrän hiukan tapahtunutta, mutta en ole vielä pystynyt sulattelemaan tulosta kokonaan, Karlsson kertoo.

19-vuotias Karlsson kyynelehti voimakkaasti noustessaan palkintopallille. Hän oli aiemmin kertonut poikaystävänsä antamasta tuesta.

– Tuki merkitsee todella paljon. Harjoittelemme ja iloitsemme yhdessä. Hän on iso osa hiihtouraani, Karlsson sanoi aiemmin.

Lue myös:

    Uusimmat