Miten onnistuit vanhemmuudessa? Vastaa ja voita kirjapalkinto!

Koetko olleesi hyvä vai huono vanhempi? Miksi? Kerro kokemuksesi Studio55.fi-sivuston kyselyssä ja voit voittaa kirjapalkinnon!

Miten olet mielestäsi onnistunut vanhempana? Oletko mielestäsi ollut hyvä vanhempi lapsillesi, vai olisiko joissain asioissa ollut parantamisen varaa? 

Jos koet olleesi huono vanhempi, missä asioissa koet epäonnistuneesi? Onko epäonnistumisesi vaikuttaneet merkittävästi lapsesi elämään? Miten? Jos taas koet onnistuneesi kasvattajana ja vanhempana, miten se mielestäsi näkyy lastesi elämässä? 

Huomasitko soveltavasi kasvatuksessa samoja asioita, miten omat vanhempasi ovat sinut kasvattaneet? Vai kasvatitko lapsesi täysin omista kotioloistasi poiketen? Jos kyllä, niin miksi? Entä mikä vanhemmuudessa on ollut vaikeinta?

Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan Lauri Tähkän keittokirja Hellannupit kaakkoon (Otava). Teoksen arvo on noin 24 euroa. Kysely on päättynyt.

Vastauksia saatetaan julkaista nimettöminä tai nimimerkillä Studio55.fi-verkkosivuilla. Yhteystietoja pyydetään vain arvontaa ja mahdollista toimittajan yhteydenottoa varten. 

säännöt

Lue myös:

    Uusimmat