Siirto tai Eurooppa! Jesse Puljujärven agentti vahvisti suomalaistähden ensi kauden suunnitelmat – "Hän ei pelaa Edmontonissa"

2:06
Videolla kuvaa NHL:n ratkaisevasta finaaliottelusta.

Jesse Puljujärvi on tehnyt Edmonton Oilersille selväksi, ettei aio pelata joukkueen riveissä ensi kaudella. Mikäli Edmonton ei kauppaa Puljujärveä, nähdään suomalaistähti ensi kaudella Euroopan kentillä.

Puljujärven NHL-ura ei ole vielä ottanut toivotulla tavalla tuulta alleen. 21-vuotias suomalainen ei ole vielä kolmen ensimmäisen kautensa aikana onnistunut tekemään kunnollista läpimurtoa NHL:ssä. Edmonton onkin viime kausina pompotellut Puljujärveä AHL:n, NHL:n ja katsomon välillä.

Puljujärvi on tehdyt selväksi, ettei aio ensi kaudella pelata Edmontonissa. Suomalaistähden agentti Markus Lehto vahvistaa, että Puljujärvi on pyytänyt seuralta siirtoa toiseen joukkueeseen.

– Jos häntä ei kaupata, hän pelaa Euroopassa ensi kaudella. Hän ei pelaa Edmontonissa, Lehto vahvistaa .

Edmonton on myöntyväinen kauppaamaan Puljujärven muualle, mutta ei tee sitä kevyin perustein. Puljujärvi kaupataan vain, jos Edmonton löytää itselleen sopivan ratkaisun.

– Jos voimme tehdä kaupan, jossa on järkeä Edmonton Oilersille, teemme sen. Jos emme voi, hän menee Eurooppaan, katsomme hänen pelaavan ja toivomme hänen tekevän siellä paljon maaleja, Edmontonin GM Ken Holland toteaa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja