Mainos

Mitä naiset tekevät kauneuden eteen?

Suurin osa Meikkivinkin lukijoista on valmis hoitamaan kauneuttaan päivittäin, mutta kauneusleikkauksiin ja kalliisiin hoitoihin suhtaudutaan varauksella. Kauneuteen voi vaikuttaa pitämällä itsestään huolta halvemmallakin. Kun voi hyvin, näyttääkin hyvältä.

Kysyimme Meikkivinkin lukijoilta, kuinka pitkälle he ovat valmiita menemään kauneuden tähden. Suurin osa kyselyyn vastanneista, 42,4 prosenttia, kertoi olevansa valmis hoitamaan kauneuttaan päivittäin, muttei mitenkään erityisemmin. Vastanneista 21,6 prosenttia ei ole valmis satsaamaan kauneuteensa. Vastanneista 14,.6 prosenttia kertoi olevansa valmis harrastamaan liikuntaa veren maku suussa näyttääkseen paremmalta. Vastanneista 8,1 prosenttia on valmis satsaamaan kauneudenhoitoon rahallisesti paljon ja 4,3 prosenttia on valmis kauneusleikkaukseen. Kaikkensa kauneuden eteen on valmis tekemään 8,9 prosenttia vastanneista.

Perusmeikki riittää

Ihon puhtaana pitäminen, meikkaaminen ja hiustenhoito ovat kauneusrutiineja, jotka ovat useimmille niin itsestään selvyyksiä, että niitä ei edes mielletä kauneudenhoidoksi. Suurin osa on kuitenkin valmis satsaamaan peruskauneudenhoitoon joka päivä.

"Kosteusvoide illalla kasvojen pesun jälkeen, aamulla pelkkä kasvovesi riittää hyvin. ja tietysti meikkiä sopivan verran. Juhlapäivinä ja muina erityisempinä päivinä voi peilin edessä kulua kamalasti aikaa. mutta kyllä se kauneus taitaa sisältäpäin tulla eikä vain pelkästään ulkoisesti." Zajats

"Uskon, että terveellisillä elämäntavoilla voi vaikuttaa omaan kauneuteen." Cherry

"Ihan perussetti joka päivä. Kun voit hyvin, näytätkin hyvältä. Liikun joka päivä kahdesti lenkkipolulla ja siitä saan virtaa. Syön hyvin ja mikä tärkeintä nukun myös paremmin kuin hyvin. Siinä kaiken A ja O. Siihen vielä ihan perus kasvohoito, normimeikki ja hiustenlaitto. Itse en menisi kauneutta tavoittelemaan kirurgisin toimenpitein, sen verran niitä vierastan, mutta hyväksyttäköön se heille ketkä näin haluavat." Hyväolo

"Pesen naaman, joskus meikkaan. Se siitä." Dgdg

"En aio kyllä ikinä mennä mihinkään kauneusleikkauksiin, Botox-hoitoihin jne." Jaaj

"Perusmeikki riittäköön kaunistautumiseen." Laiska

Riitän tällaisena

Luonnolliseen kauneuteen luottavia on myös paljon. "Jos en riitä tällaisena, voi voi", on heidän viestinsä.

"Harrastan kyllä paljon liikuntaa ja pidän kauneudenhoidosta, mutta liika on aina liikaa. En millään pysty kuvittelemaan, että kiertäisin paikasta toiseen laitattamassa itseäni - ei minulla edes ole rahaa sellaiseen ylellisyyteen. Hiustenleikkaus silloin tällöin sekä ihon ja kropan kunnossapitäminen ns. kotihoidolla riittää minulle. En kuitenkaan tuomitse plastiikkakirurgiaa tai esim. kauneushoitoloissa käymistä, jos joku sellaisia palveluita haluaa ja pystyy käyttämään. Itse haluan tuntea olevani hyvä ja riittävä juuri sellaisena, millaiseksi olen syntynyt, vaikka se onkin joskus haastavaa." Calacirya

"Olen tähänkin asti riittänyt ja en kaipaa mitään uutta elämääni." Vaimoke

"Olen tyytyväinen kun saan monien leikkausten jälkeen liikkua oma koiran kanssa. Elämä on liian lyhyt turhamaisuuteen!" Maru

Kohennusta hoidoista

Erilaiset kauneushoidot kiinnostavat osaa Meikkivinkin lukijoista. Hoitolassa käynti voi olla paitsi tapa parantaa ulkonäköä, myös piristää oloa.

"Rakastan mennä joskus vapaapäivinä vaikka kavereiden kanssa manikyyriin." Shoppailuhullu

"Hiustenpidennyksiin olen jo koukussa. On hauskaa, että voi kohentaa ulkonäköään pienillä jipoilla." Rimpsu69

Kauneusleikkaus kiehtoo

Kauneusleikkaukset ovat yhä suosituimpia, mutta vain harva Meikkivinkin lukijoista myöntää miettineensä leikkaukseen menemistä.

"Joskus vanhempana olen jopa valmis kauneusleikkaukseen, nyt riittää, kun pidän itsestäni hyvää huolta." Neiti

Kauneutta kaikilla tavoilla

Joillekin kauneus on kaikki kaikessa. Silloin kauneuden eteen on myös valmis tekemään paljon.

"En käytä mitään meikkiä, mutta koetan panostaa ihon kauneuteen. Kosmetologin ihonhoidot ja kulmienripsien värjäys riittää. Vartalostani pidän huolta liikunnalla ja ruokavaliolla ja ehkä tulevaisuudessa voisin harkita jotain pientä korjausta kirurgin veitsellä." Pässi :

Lue kaikki kyselyyn tulleet vastaukset täältä!

Vastaa uuteen kyselyyn täältä!

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.