Mitä mieltä legendaarinen autosuunnittelija on GTA V -pelin kuvitteellisista kärryistä? Tämä video on pakko katsoa, jos sinäkin pelaat GTA:ta lähinnä autojen takia

LAPD jahtasi kuusipyöräistä Fordia Los Angelesissa 0:45
Video kuin GTA-pelistä! DJ Marshmellon Ford F-550 Super Duty 6x6 varastettiin Los Angelesissa. Seurauksena oli tavallisesta poikkeava takaa-ajo.

Tämä video saa näkemään tutun videopelin autot ihan uudessa valossa.

Supersuositussa Grand Theft Auto -pelisarjassa on nähty sen historian aikana hillitön määrä erilaisia kuvitteellisia ajoneuvoja.

Valtaosa esimerkiksi sarjan uusimmassa eli vuonna 2013 julkaistussa viidennessä osassa nähtävistä autoista pohjautuu tosielämän merkkeihin ja malleihin – osa löyhemmin, osa hyvinkin vahvasti.

Pelistudio Rockstarin muotoilemat autot ovat nyt päässeet legendaarisen Frank Stephensonin tiukkaan arvosteluun.

Amerikkalaisen automuotoilijan kynästä ovat lähtöisin muun muassa sellaiset automaailman ikonit kuin McLaren P1, BMW X5, Ferrari F430 ja Maserati GranTurismo, joten tämä kaveri tietää, mistä puhuu.

Alta löytyvällä videolla Stephenson käy läpi GTA V -pelistä löytyviä autoja – mukaan lukien hänen omaa luomustaan matkivan virtuaalikiesin. Osa autoista miellytti Stephensonia hyvinkin paljon, kun taas osan olisi voinut hänen mielestään heittää suoraan roskakoriin.

Stephenson arvioi pelistä löytyviä autoja ikään kuin ne olisivat aivan oikeita. Mikäli GTA V on tuttu peli, saa tämä video näkemään osan pelin autoista aivan uudessa valossa.

Lue myös:

    Uusimmat