Mitä ihmettä? Yahoo-johtaja osti hautaustoimiston

Suomalaistaustainen Yahoo-johtaja Marissa Mayer käytti kahdeksan miljoonaa euroa ostaakseen kiinteistön, jolla sijaitsee hautaustoimisto.

Ennen Googlella työskennellyt ja nykyisin Yahoon toimitusjohtajana tunnettu Marissa Mayer on kalifornialaisen hautaustoimiston uusi omistaja. Lehtitietojen mukaan Mayer osti reilulla kahdeksalla miljoonalla eurolla kiinteistön, jolla sijaitsee Palo Alton vanhin hautaustoimisto.

Hautaustoimisto kuitenkin sulki ovensa aiemmin tällä viikolla ja tilalle suunnitellaan asuintaloja. Erään suunnitelman mukaan paikalle rakennetaan mahdollisesti jopa 21 asuntoa.

Ei ole tarkkaan tiedossa, mitä äitinsä puolelta suomalaista sukusa oleva Mayer paikalla suunnittelee tekevänsä, mutta kyseessä voi olla vastaavanlainen veto, jonka teki taannoin samassa kaupungissa. Zuckerberg osti talonsa ympäriltä kolme asuntoa ja vuokrasi ne takaisin omistajilleen, koska ei halunnut rakennuttajan myyvän taloja 'Zuckerbergin naapuritaloina'. Voikin olla, että Mayerilla on samanlaiset ajatukset, koska naisen koti Palo Altossa sijaitsee hautaustoimiston lähellä.

Hiljattain Mayer osti myös .


Millaisia luksusasuntoja Jokakodin sivuilla on myynnissä? Tutustu!


Lisää asuntoasioita Jokakodin Facebookissa: Tykkää nyt!


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen/Jokakoti.fi

Kuva: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat