Mitä ihmettä: Tämä tähti on ollut punkkari!

Elektronisen musiikin suuri tähti ja tuottaja Moby on ennen nousuun lähtenyttä uraansa ollut punkkari. Vanhat vaikutteet näkyvät miehen uudessa bändissä, joka soittaa heavy metal -musiikkia.

Ennen uraansa Mobyna Richard Melville Hall viihtyi raskaan musiikin parissa. Hän reissasi nuorena usein kotikaupungistaan Connecticutin Darienista New Yorkiin punk-keikoille. Lähes kaksi vuosikymmentä elektronisen musiikin parissa viihtynyt Moby on palaamassa juurilleen. Mobyn nuoruudessa punk ja metal -fanit erottuivat toisistaan selvästi. Nyt entinen punkkari soittaa kuitenkin hevy metalia Diamondsnake-yhtyeessä.

Rauhalliset kappaleet, joista Moby on tunnettu, vaihtuvat nyt kitarariffeihin, pauhaaviin rumpuihin ja kovaääniseen laulamiseen. Ihmiset ovat olleet hämmentyneitä, kun he ovat huomanneet Mobyn bändin riveissä. Mies on innoissaan uudesta projektistaan.

– Elektronisten levyjen tekeminen on yksinäistä ja askeettista. Melua ei synny koskaan. Nyt on mahtavaa mennä studioon kavereiden kanssa ja tehdä musiikkia äänekkäästi, Moby kertoo.

Diamondsnake on saanut huomiota heavy metal -piireissä. Mobyn mukaan heitä vihataan enemmän kuin hän osasi koskaan odottaa.

MTV3/Helmi

Lähde: LA Times

Kuva: Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja