Mainos

Mitä hän kertoo suudelmallaan?

Suudelma voi olla kutsu seksiin, hellyydenosoitus tai täydellinen tunnelmantappaja. Lue suudelmaopas ja ota selvää, mitä hän kertoo suudelmallaan.

1. Nopea suukko

Nopea suudelma voi kuulostaa viettomalta, mutta tämä nopea huulelta huulelle lipaisu sisältää viestin "haluan suudella sinua ja kuherrella kanssasi, mutta vielä on liian aikaista." Nopea suukko kielii siitä, että tulossa on paljon muutakin.

2. Viipyvä suudelma

Viipyilevä suulta suulle suudelma on hyvin sensuelli, siveä ja hillittykin, mutta sisältää viestin "aiomme tehdä sen vielä". Tähän suudelmaan liittyy usein myös hyväntahtoinen virnistys tai "mmm" -äännähdys.

3. Tikka

Nopeita suukkoja. Nämä leikkiset ja suloiset suukot kielivät, että hän pitää sinusta todella, mutta ei halua kiihottua aivan vielä. Tämä suukko sisältää paljon hellyyttä ilman seksuaalista jännitettä.

4. Ranskalainen suudelma

Ranskalainen suudelma on suudelmien kuningas. Tämän suudelman voi toteuttaa joko tyylillä - tai ei.

a) Standardi. Avonaisten huulten liikuttelu vasten rakkaan huulia voi olla todella suloista, kuumaa, intohimoista tai kaikkia niitä yhtä aikaa. Tämä suudelma laittaa hormonit jylläämään ja viestii, "haluan mennä sänkyyn kanssasi".

b) Kielitango. Kielitango on kuin suudelmien balettia. Kielenkärjillä taidokkaasti kieputtelu on kiihkeä viesti siitä, että olisi kiva tehdä "sitä" kaikkialla. Varo kuitenkin, ettet sorru "liskosuudelmaan". Kovalla kielenkärjellä suutelu antaa sinusta vain oudon vaikutelman.

c) "Hän syö suuni". Tässä suudelmassa ei säästellä sylkeä. Sen tarkoitus on olla kiihkeä, mutta viesti on päinvastainen. Jos kumppanillesi jää olo, että haluat nuolla hänen koko naamansa, olet epäonnistunut pahasti. Kiihkeyden sijaan viestit olevasi surkea - myös sängyssä.

5. Rakkauden puraisu

Pieni näykkäisy huulesta tai kaulasta merkitsee, että suudelman antaja on leikkisä ja nautinnon voi saavuttaa myös pienellä kivulla. Muista kohtuus - varo vuodattamasta verta.

6. Rakastan sinua/Vihaan sinua

Tämä suudelma on yllättävä ja kiihkeä hellyydenosoitus riidan jälkeen. Tämä suudelma kielii, että teet hänet hulluksi rakkaudesta ja vihasta.

7. Klassinen filmisuudelma

Elokuvassa rakkaat saavat vihdoin toisensa, ja rakkaus osoitetaan kiihkeästi, usein niin, että suudellessa myös rakkaan ranteista pidetään kiinni. Tämän suudelman viesti on, "olet minun, etkä enää pääse pakoon".

8. Seinää vasten

"Haluan sinua niin paljon". Vaikka tämä suudelma tapahtuu usein spontaanisti puolijulkisissa tiloissa, kuten rappukäytävässä tai baarin vessassa, tätä suudelmaa antaessaan toivoo vain, että sänky olisi mahdollisimman lähellä.

9. Selkä taivutettuna

Vanhanaikainen ja romanttinen suudelma, jossa mies taivuttaa naisen selkää taaksepäin. Tämä suudelma on ihmisille, jotka eivät kiusaannu muiden huomiosta, ovat huumorintajuisia ja todella hulluna toisiinsa.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: www.thefrisky.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.