Mainos

Mitä haluat sängyssä? Nainen, nämä asiat suosikkiasentosi paljastaa sinusta!

Mitä lempiasentosi kertoo sinusta?

Ihmisestä voi päätellä paljon hänen tekemiensä valintojen perusteella. Erityisesti makuuhuoneessa tehdyt valinnat ovat niin intiimejä, että niistä voi päätellä paljonkin. Ainakin, jos uskoo AskMen-sivuston haastattelemia seksiasiantuntijoita ja tavallisia naisia, jotka kertoivat, mitä suosikkiseksiasento todella kertoo naisesta.

Mikä seuraavista on suosikkiasentosi?

1. Lähetyssaarnaaja

​​​​​​​

Asiantuntijoiden kanta: Klassinen asento, jota moni kokeilee ensimmäisenä vasta opetellessaan temppuja makuuhuoneessa. Seksiterapeutti Rachel Needlen mukaan tämän asennon suosiminen voi paljastaa naisessa piilevän romanttisuuden. Asennossa on nimittäin paljon läheisyyttä, sillä sen aikana voi katsella kumppaniaan suoraan silmiin. Asennossa on helppoutta ja mukavuutta, joka vetoaa turvallisuudentunteesta nauttiviin naisiin, jotka haluavat antaa kontrollin miehelle.

Tavallisen naisen kanta: Klassikoista pitävä Gigi, 26, kertoo tietävänsä, mitä haluaa ja pystyvänsä kertomaan sen. Lähetyssaarnaaja kuuluu hänen suosikkeihinsa, koska hän pitää kumppanin painosta päällään. Asento sallii myös suutelun. Gigin mukaan asennossa on myös helppo saada orgasmi, sillä se stimuloi oikeita paikkoja, ja nainen voi keskittyä omaan nautintoonsa tekemättä hirveästi töitä.

2. Nainen päällä

Asiantuntijoiden kanta: Tässä asennossa nainen on ohjaajan paikalla, joten siitä voisi päätellä, että asentoa suosiva nainen tietää, mitä haluaa. Asiantuntija Steve McGoughin mukaan asento sallii naisen päättävän lantionsa liikkeista, ja moni nainen pitääkin tästä asennosta, sillä se helpottaa orgasmin saamista. 

Tavallisen naisen kanta: Cat, 29, pitää sekä tästä että takaapäin-asennosta. Jälkimmäisessä hän on alistuva, päällä ollessaan enemmän ohjaksissa. Cat arvelee, että se kertoo hänen pitävän niin johtamisesta kuin seuraamisestakin.

3. Takaapäin

Asiantuntijoiden kanta: Needlen mukaan jotkut naiset saattavat nauttia takaapäin-asennosta siksi, että sen aikana ei tarvitse olla niin intiimi, vaan voi keskittyä omaan nautintoonsa keskeytyksettä. Asiantuntijan mukaan asennosta nauttiva nainen saattaa myös pitää alistuvasta roolista ja dominoivammasta puolisosta.

Tavallisen naisen kanta: 26-vuotiaan Natalien mukaan takaapäin-asennon aikana saa olla itsekäs. Naisen mukaan hänen ei tarvitse nähdä lainkaan vaivaa, mutta halutessaan hän voi kosketella klitoristaan samalla, jolloin asennosta tulee entistä mahtavampi.

4. Lehmityttö väärinpäin

Asiantuntijoiden kanta: McGough'n mukaan myös tämä asento kertoo naisesta ainakin sen, että tämä tietää, mitä haluaa. Se, että katse on poispäin kumppanista, voi tarkoittaa yksinkertaisest, että se vain tuntuu mukavammalta, mutta myös sitä, että naisen on silloin helppo fantasioida mielessään erilaisia tilanteita, kun kumppanin kasvot eivät tuijota takaisin.

Tavallisen naisen kanta: 24-vuotias Kari kertoo AskMen-sivustolle valitsevansa tämän asennon, jos kumppanina on mies, johon hän ei suhtaudu erityisen vakavin mielin. Nainen kertoo voivansa tällöin ottaa ohjat omiin käsiinsä, eikä samalla tarvitse tuijottaa miestä – ja ajatukset saavat vaeltaa minne vaan. "Ehkä tämä kertoo minusta sen, että olen friikki ilman omaatuntoa", nainen pohtii.

5. 69

Asiantuntijoiden kanta: McGough päättelee, että jos nainen pitää kuusysistä, hän nauttii suuseksin antamisesta, mutta haluaa samalla hyötyä siitä. Tämä viittaisi siihen, että hän nauttii niin antamisesta kuin saamisestakin.

Tavallisen naisen kanta: Monika, 27, kertoo pitävänsä kuusysistä sen tuoman haasteen vuoksi. "Se on suurin keskittymisen testi", hän järkeilee, sillä hyvän suuseksin antamisen lisäksi pitäisi pystyä keskittymään siihen, mitä toinen tekee. Monika kertoo myös kiihottuvansa suuseksin antamisesta.

6. Lusikka

Asiantuntijoiden kanta: Lusikka-asennossa etuina ovat sen tuoma läheisyys ja lohdullisuus, toteaa Needle. Hoivaamisen tarve sekä tarve olla toista lähellä ovat motiiveja tälle asennolle.

Tavallisen naisen kanta: 29-vuotias Jasmin on käytännönläheisempi pohdinnoissaan. Hän kokee, että lusikka-asennon suosiminen puhuu laiskuudesta hänen osaltaan. Laiskuuden lisäksi Jasmin kertoo palelevansa kesälläkin, joten lusikka-asento on omiaan lämmittämään.

7. Jalat olkapäillä

Asiantuntijoiden kanta: McGough'n mielestä tätä asentoa suosiva nainen tietää todennäköisemmin, mitä haluaa.

Tavallisen naisen kanta: 28-vuotias Crystal on samaa mieltä. Hänen mielestään asento kertoo, että hän tietää, mitä tarvitsee saadakseen orgasmin. "Tähän turvaudun, kun olen valmis lopettamaan, sillä sen avulla homma hoituu nopeammin kuin seksi missään muussa asennossa."

8. Seisten

Asiantuntijoiden kanta: McGough'n mielestä on todennäköistä, että jos nainen nauttii seksistä seisten, hän on seikkailunhaluinen. Ja jos mies pitää hänestä samalla kiinni, nainen luottaa kumppaninsa fyysiseen kestävyyteen.

Tavallisen naisen kanta: Charlotte, 23, vihaa seksiä sängyssä. "Se on vain niin tylsää ja ennalta-arvattavaa." Charlotten mielestä halua harrastaa seksiä villisti seisten kertoo, että hän pystyy ajattelemaan laatikon ulkopuolelta.


Lähde: AskMen

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.