Mistä saat inspiraation suunnittelutyöhön, Minna Parikka?

Omaperäisistä designeistaan tunnettu kenkäsuunnittelija Minna Parikka kertoi MTV Lifestylelle mistä kaikesta hän saakaan inspiraatiota upeisiin luomuksiinsa.

Minna Parikka sai tänään torstaina huikean tunnustuksen. Hänet nimittäin nimettiin vuoden 2014 nuoreksi muotoilijaksi. Syitä tähän oli palkintojuryn mukaan useita. Yksi niistä on se, että Parikka on kyennyt muun muassa synnyttämään merkittävää ja taloudellisesti kannattavaa liiketoimintaa Suomeen.

Kysyimme omaleimaisesta kädenjäljestään tunnetulta kenkäsuunnittelijalta, mistä hän saa inspiraatiota aina uusien mallistojen luomiseen.

– Saan inspiraatiota kaikista elämän seikkailuista, Parikka kertoo.

Jo teini-iässä ammatistaan haaveillut Parikka kertoo, että täytyy olla mahdollisimman aktiivinen ja tehdä paljon erilaisia asioita, jotta saa runsaasti inspiraatiota.

– On tärkeää olla avoin maailmalle, mitä se ikinä tuokaan, kenkäsuunnittelija kertoo iloisesti.

Parikan syksyn mallistossa on selkeästi nähtävillä luontoteema.

– Luontoteemat näkyvät usein minun mallistoissani. Tässä syksyn mallistossa on pääasiassa pelkästään eläinteemoja, mukana ovat saalistajat ja sitten saaliit.

Vuoden 2014 nuori muotoilija myös paljastaa, että suunnittelutyössä on tärkeää saada itsensä, kuluttajat ja fanit nauramaan. 

Katso kuvia Minna Parikan uudesta mallistosta:

Haluatko ensimmäisten joukossa tietää uusista trendeistä? Seuraa MTV Lifestyleä Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa.

Lue myös:

    Uusimmat