Missifinalisti Nelli Auriola muistelee Maajussille morsian -ohjelman kuvauksia – näin kävi, kun kamerat sammuivat

Missifinalisti Nelli Auriola muistelee Maajussille morsian -ohjelman kuvauksia 2:15
Nelli Auriola kertoo matkastaan Miss Suomi -kilpailun semifinaaliin ja muistelee Maajussille morsian -ohjelman kuvauksia

Nelli Auriola on yksi Miss Suomi -kilpailun semifinalisteista.

Miss Suomi -kilpailun semifinalisti Nelli Auriola oli mukana Maajussille morsian -ohjelmassa vuonna 2021. Auriola kiinnostui maajussi-Kallesta, jolle kirjoitti kirjeen ja pääsi lopulta Naantaliin tapaamaan miestä. Treffit olivat onnistuneet ja Kalle valitsi Auriolan farmiviikolle. Lopulta kuitenkin Niina vei Kallen sydämen ja pari juhlikin viime kesänä häitään.

Auriola muistelee lämmöllä suosikkisarjan kuvauksia, vaikka rakkautta ei löytynyt.

– Se oli aivan ihana kokemus, minulla on vain pelkkää hyvää sanottavaa. Meillä oli hauska viikonloppu Naantalissa ja hauska viikko Kallen kodissa Sastamalassa. Hyviä muistoja ja hyviä tyyppejä jäänyt elämään sieltä mukaan.

Maajussille morsian -ohjelmassa kamerat seuraavat tiiviisti, kun maajussit tutustuvat kumppaniehdokkaisiin. Vaikka ohjelman tekeminen oli Auriolan mielestä hyvin luontevaan, uuteen ihmiseen tutustuminen kameroiden edessä oli haastavampaa. 

– Onhan se vähän vaikeaa. Se oli kiva, että me asuimme kaikki siellä farmilla viikon ja oli myös aikaa kameran ulkopuolella. Meillä oli hauskoja iltoja, pelailimme lautapelejä ja hengailtiin sekä tutustuttiin silloin, kun kamerat eivät kuvanneet.

Auriola ei ole aikaisemmin ollut kauneuskilpailuissa, mutta nyt hän tavoittelee Miss Suomen kruunua itselleen. Ajatus missikisoihin osallistumisesta on muhinut päässä jo pidemmän ajan.

– Olen aina miettinyt, toki kaikilla on sama vastaus. Mutta nyt 26-vuotiaana, olen tarpeeksi valmis ja itsevarma. 

Lue myös:

    Uusimmat