Maajussi-Kalle ja Niina tapasivat ensimmäistä kertaa kolme vuotta sitten – "Ilmeet kertovat kaiken"

Maajussille morsian -parin häihin kutsuttiin koko Sastamala – Ritva ja Mirja tulivat paikalle uteliaisuuttaan 5:50
Katso Kallen ja Niinan hääpäivän tunnelmia videolta!

Kallen ja Niinan rakkaus roihahti Maajussille morsian -ohjelmassa.

Kalle etsi rakkautta Maajussille morsian -ohjelmasta kolme vuotta sitten ja hän löysikin rinnalleen Niinan. Viime vuoden heinäkuussa rakastavaiset menivät naimisiin Tyrvään kirkossa Sastamalassa. Aviopari tunnetaan nimillä Kalle Linkki (ent. Hanhijärvi) ja Niina Wunsch Linkki (ent. Wunsch). Nimi Linkki tulee Linkin tilasta, Kallen isän suvun kotitilasta, jossa Niina ja Kalle asuvat.

Niina muistelee Instagram-tilillään, kun hän tapasi Kallen ensimmäistä kertaa pikatreffeillä Maajussille morsian -ohjelman kuvauksissa.

– Kolme vuotta sitten oli jännät paikat, kun tavattiin toisemme ensimmäistä kertaa! Toisen ja kolmannen kuvan ilmeet kertovat kaiken. Molemmat haaveili ihanasta arjesta ja yhteisestä tekemisestä elämänkumppanin kanssa. Kuten vaikka metsän istutuksesta, jota pääsimme tänäänkin yhdessä tekemään.

Kaikki kuvat näet klikkaamalla nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä

Instagram-seuraajat olivat vakuuttuneita jo ohjelman alussa, että Kalle valitsee Niinan puolisoehdokkaista.

– Sen näki heti niistä pikatreffeistä että se on menoa nyt.

– Eka jaksosta alkaen olin itse sitä mieltä että välillänne oli kemiaa heti. Ootte siis niin ihanat ja aidot yhdessä. Teitä on ihana seurata Ihanaa kesää teille.

Kalle muisteli ensikohtaamistaan Niinan kanssa MTV Uutisten haastattelussa reilu vuosi sitten.

– Näimme ensimmäisen kerran kuvauksissa, kun puolisoehdokkaat seisoivat pihalla ja me kävelimme maajussien kanssa paikalle. Siinä ei kuitenkaan vielä saanut kontaktia, kun olimme kaukana toisistamme. Se oli sellaista katseen heilumista. Oikeastaan pikatreffit olivat ensitapaamisemme, Niina oli toiseksi viimeinen. Ajattelin silloin, että hän oli vielä kauniimpi kuin kuvissa, Kalle muisteli.

Lue myös:

    Uusimmat