Miss Suomi Viivi Altonen tuomittiin rattijuopumuksesta 18-vuotiaana – kertoo nyt, mitä silloin tapahtui: "Olen todella pahoillani"

2:34
Viivi Altonen jätti Miss Suomi -kisan kesken vuonna 2016 rattijuopumustuomion takia - puhuu avoimesti tuomiostaan.

Tuore Miss Suomi Viivi Altonen sai muutama vuosi sitten sakot rattijuopumuksesta. Nyt hän kertoo MTV Uutisille, mitä tuolloin tapahtui.

Uusi Miss Suomi tamperelainen Viivi Altonen, 23 kruunattiin viikonloppuna Suomen kauneimmaksi. Altonen haki mukaan kilpailuun jo vuonna 2016, mutta tuolloin hän ei vielä kokenut olevansa hyvä esikuva muille ja jättäytyi kilpailusta rattijuopumustuomion vuoksi.

Altonen tuomittiin sakkoihin ja neljän kuukauden ajokieltoon rattijuopumuksesta kesällä vuonna 2015. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

– Minulla lähti kortti, kun olin juuri täyttänyt 18 vuotta. Harmillinen ja todella huono juttu. Koen, että en pystynyt olemaan esimerkkinä nuorille ihmisille, Altonen täsmentää kilpailun jättämisen syitään.

Altonen kertoo olevansa todella pahoillaan sattuneesta tapahtumasta.

– Olin juonut kaksi lasia viiniä ja lähtenyt sen jälkeen ajamaan autoa. En tajunnut. Se oli siinä rajalla, kun se meni. Olen todella pahoillani tästä teosta, mutta nyt ei voi muuta kuin mennä eteenpäin.

Uusi Miss Suomi haluaakin omalla esimerkillään ja avoimuudellaan näyttää mallia siitä, että virheidenkin jälkeen voi mennä eteenpäin.

– Haluan toimia nyt esimerkkinä siitä, että virheistä voi oppia. Uskon ja toivon, että jokainen ihminen ansaitsee toisen mahdollisuuden.

Videolla Altonen kertoo, millaista palautetta hän on saanut tämän myötä. 

Katso koko haastattelu videolta!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja