Miranda Kerr: Äitiys tuo perspektiiviä elämään

Malli Miranda Kerr paljastaa Harper´s Bazaar -lehden haastattelussa tulevaisuudensuunnitelmansa, onnensa salaisuuden ja sen, kuinka hän pitää kurvinsa kunnossa. Asiasta uutisoi Female First -sivusto.

Malli Miranda Kerr avautuu äitiyden onnesta Harper´s Bazaar lehdessä. Tähti suitsuttaa, kuinka lapsi on antanut hänen elämälleen aivan uutta perspektiiviä. Kerr sai lapsen näyttelijä Orlando Bloomin kanssa tammikuussa.

– Pieni mieheni saa minut saa onnelliseksi. Olen onnellisimmillani, kun olen rakkaimpani ympäröimänä ja olemme luonnollisessa ympäristössä. Äitiys on parasta, mitä minulle on ikinä tapahtunut. Äidiksi tulo tuo perspektiiviä elämään. Silloin on helpompi tulla sujuksi itsensä kanssa, Kerr kertoo.

Ulkonäköpaineet eivät Kerriä huolestuta, vaikka hänen pitääkin näyttää työnsä takia hyvältä. Nainen ei näännytä itseään dieeteillä. Kerr syö kaikkea, mutta tarkkailee kaloreita.

– Olen aina sanonut, että elämässä on kysymys balanssista, ei itsensä näännyttämisestä. Jos haluat jotain, syö sitä. Jos riistät itseltäsi tietyn asian, himoitset sitä vain enemmän, Kerr sanoo.

Lehden haastattelussa Kerr paljastaa myös olevansa valmis kokeilemaan siipiään näyttelijänä.

– Jos joku antaa minulle tilaisuuden ja se kuulostaa mielenkiintoisesta, en ole sitä vastaan, mutta en ajattele sitä aktiivisesti, näyttelijä kertoo.

MTV3/Helmi

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja