Oikaisu: Mino Raiola on yhä elossa – korjasi virheelliset väitteet kuolemastaan sosiaalisessa mediassa

Aiemmin uutisoitu huippujalkapalloilijoiden agentin Mino Raiolan kuolema ei pitänyt paikkaansa. Tieto kuolemasta levisi lukuisiin medioihin, mutta Raiolan Twitter-tilin mukaan hän on yhä elossa.

Raiola on silti todella sairaana ja häntä hoidetaan Milanon San Raffaelen sairaalassa. Näin kertoi italialainen uutistoimisto Ansa.

– Nykyinen terveydentilani niille, jotka sitä pohtivat. Suuttunut, koska minut on tapettu toisen kerran neljän kuukauden sisällä. Elvyttäminen on myös mahdollista, Raiolan Twitter-tililtä julkaistiin.

Raiola toimii Euroopassa lukuisten huippupelaajien agenttina. Hänen asiakkaitaan ovat muun muassa ranskalainen Paul Pogba, ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimovic ja norjalaistähti Erling Braut Haaland.

Italialaistaustainen Raiola aloitti agenttitoimintansa kotimaassaan Alankomaissa, jossa hänen perheensä pyöritti italialaista ravintolaa.

Raiola kohosi merkittäväksi agentiksi 1990-luvulla, ja hänen ensimmäinen suurempi näyttönsä oli Pavel Nedvedin siirto Sparta Prahasta roomalaisjätti Lazion riveihin vuonna 1996.

Raiolaa voi pitää viime vuosien merkittävimpänä pelaaja-agenttina, joka on tunnettu häikäilemättömyydestään mutta myös asiakkaidensa etujen kiivaasta vaalimisesta.

Raiolan on arvioitu ansainneen useiden kymmenien miljoonien eurojen arvoisen omaisuuden agenttibisneksellään.

Jo mainittujen pelaajien ohella Raiolan asiakkaita ovat muun muassa myös Chelsean kärkipelaaja Romelu Lukaku, Napolin hyökkääjä Lorenzo Insigne ja Juventus-toppari Matthijs de Ligt.

Raiola toimii myös Suomen maajoukkuemiehen Thomas Lamin agenttina.

Raiolan kuolemasta ovat uutisoineet muiden muassa Italian ja Espanjan merkittävimmät urheilulehdet La Gazzetta dello Sport ja Marca.

Juttua muokattu 16.00: Korjattu virheellinen tieto Mino Raiolan kuolemasta. Alla Mino Raiolan Twitter-tililtä tehty julkaisu.

Lue myös:

    Uusimmat