Minne raskauskilot katosivat, Claire Danes? Tuore äiti hehkui gaalassa

Minne raskauskilot karisivat? Uskoisitko, että Screen Actors Guild Awards -gaalassa palkittu Claire Danes synnytti vasta!

Uskoisitko, että Claire Danes, 33, synnytti noin kuukausi sitten ja on nyt pienen esikoispojan äiti? Näyttelijär palkittiin Screen Actors Guild Awards -gaalassa tammikuussa 2013 roolistaan -sarjassa.

Givenchyn mustavalkoiseen iltapukuun pukeutunut nainen synnytti esikoislapsensa joulukuussa 2012. Poika sai nimekseen Cyrus Michael Christopher Danes. Raskauskiloista ei kuitenkaan ole jäljellä enää senttiäkään – sen todistaa kurveja myötäilevä yksiolkaiminen asu. Nainen on kuin veistoksellinen jumalatar art deco -henkisessä yksinkertaisen tyylikkäässä iltapuvussa ja tummissa huulissa. Harva tuore äiti kantaa punaisten mattojen juhlalookin näin hyvin!

Claire Danes palkittiin myös Golden Globes -gaalassa tammikuun 2013 puolivälissä. Tuolloin nainen voivotteli medialle toivovansa, ettei pilaa iltapukuaan maitotahroilla. Danesin äidin kerrotaan vahtineen näyttelijättären poikaa läheisessä hotellissa gaalan ajan.

Lue myös:


AVA

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja