Mainos

"Minä pelastin isän" – 3-vuotias poika auttoi diabeetikko-isäänsä kekseliäällä tavalla

Kolmevuotias poika ei jäänyt aikailemaan huomatessaan isänsä hengenvaarallisen tilan. Diabetesta sairastava isä oli vaipumassa koomaan, mutta kiitos pikkupojan, perhe selvisi tilanteesta säikähdyksellä. 

Nähdessään isänsä makaavan keittiön lattialla, kolmevuotias Lenny George Jones ei aikaillut, vaan juoksi hakemaan oman pienen tuolinsa ja asetti sen jääkaapin eteen ylettyäkseen jogurttipurkkeihin. Jogurttipurkit poimittuaan hän juoksi hakemaan lelukeittiöstään muovisen veitsen, jota hän käytti lusikkana syöttääkseen huonovointiselle isälleen jogurttia.

Pojan nopean toiminnan ansiosta Mark-isän vointi parani sen verran, että hän pystyi ottamaan glukoositablettinsa. Perheen äiti Emma kertoo tunteneensa suurta ylpeyttä kuullessaan pienen poikansa uroteosta. 

– Hän pelasti hänen henkensä, äiti kertoo Manchester Evening Newsille.

Poika toimi näkemänsä perusteella

Isä sairastaa ykköstyypin diabetesta, ja hänen on otettava insuliinia neljä kertaa päivässä. Äiti kertoo olleensa poissa kotoa ainoastaan puoli tuntia, mutta jo tässä ajassa Markin vointi oli heikentynyt hengenvaaralliselle tasolle. Kun Emma palasi kotiin, hän löysi miehensä kalpeana sohvalta ja kysyi, mitä oikein oli tapahtunut.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Lenny vain kääntyi puoleeni ja sanoi: ”Minä pelastin isän”. Ja Mark sanoi sen olevan totta, äiti kertoo.

Perhe on ihmeissään pojan neuvokkaasta toiminnasta, sillä vanhemmat eivät ole koskaan selittäneet pojalle isä sairautta tai sitä, miten hätätilanteessa tulisi toimia. Äiti uskoo, että poika on joskus nähnyt, kun hän hakee jääkaapista ruokaa puolisolleen ja päätti toimia samoin.

Tiesitkö? Sokeriarvot on mahdollista mitata nykyisin myös ilman piikkiä. 


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.