Miltä kuuluisalta taidemaalaukselta sinä näytät? Tämä hulvaton sovellus on nyt supersuosittu

Sosiaalisessa mediassa ollaan rakastuttu Googlen uuteen sovellukseen, joka etsii taidemaalauksista käyttäjän kaksoisolennon.

Näytätkö Mona Lisalta tai Turbaanipäiseltä tytöltä? Nyt asia on mahdollista selvittää Googlen suositun sovelluksen avulla. Google Arts & Culture -sovellus sai vastikään uuden päivityksen, ja sen jälkeen se ampaisi jopa App Storen kaikista ladatuimman ilmaisen sovelluksen paikalle Yhdysvalloissa.

Google Arts & Culturen käyttö on hyvin helppoa: käyttäjän tulee ladata sovellukseen itsestään selfie, jonka perusteella Googlen algoritmi etsii katalogista käyttäjän kaksoisolennon. Sovellus käyttää analysoimiseen tietokonenäköä etsien samankaltaisuuksia kasvoista ja tuhansista taideteoksista, jotka museot ja muut instituutiot ovat jakaneet Googlelle.

Google Arts & Culture -sovellus on ollut markkinoilla jo vuodesta 2016 lähtien. Uusi ominaisuus on teknologiajätin mukaan vain kokeilullinen.

Twitter on täyttynyt Google Arts & Culture -sovelluksella tehdyistä hulvattomista kuvista. Katso esimerkkejä alta:

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Recode, Twitter

***


Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja