Milloin paljastat liikaa povea? Katso kuvat!

Jokainen nainen miettii pukeutuessaan sitä, kuinka paljon on soveliasta paljastaa. Milloin avonainen kaula-aukko on liian avonainen? Katso mallia suosikkijulkkiksista!

Mistä tietää, paljastaako liikaa rintoja vai onko yksinkertaisesti vain tyylikkään seksikäs?

Myös julkkikset joutuvat kamppailemaan näiden kysymyksien parissa. Kim Kardashianin kaula-aukkovalinta karkottaa mahdolliset kosijat, Pamela Anderson puolestaan ei jätä mitään mielikuvituksen varaan vaan esittelee anteliaasti rintojansa.

Kuinka paljon voit paljastaa poveasi, mutta olla samalla tyylikäs? Katso The Friskyn opas!

Poolokaulus

Poolokaulus ei paljasta rintoja ollenkaan ja viestittää tehokkaasti vastakkaiselle sukupuolelle "Näpit irti!" -sanomaa. Poolokaulus on sovelias talvipakkasille, mutta älä pue sitä yllesi ensitreffeille. Jos kuitenkin haluat hurmata miehen poolopuserolla, valitse valkoinen tai kermanvärinen pusero, joka nuolee ihoasi ja jätä rintaliivit kotiin. Paljastat, mutta samaan aikaan peität!

Rento toppi

Jennifer Aniston paljastaa tyylikkäästi solisluunsa, rintakehänsä ja hieman rintavakoa. Tämä on turvallinen vaihtoehto kun haluat näyttää ihoa, mutta et kuitenkaan ole varma siitä, mikä on liikaa. Toisin sanoen rintasi flirttailevat, mutta eivät ole kuitenkaan liian tyrkyllä.

Katsokaa minua!

Jos haluat paljastella Katy Perryn tavoin, olet nainen, joka pitää ääripäistä. Lisäksi joudut koko ajan pohtimaan, tippuuko paitasi kokonaan päältäsi. Et kuitenkaan välitä siitä, sillä et tietenkään valitsisi tätä kaula-aukkoa töihin. Tämä kaula-aukko viestittää, että rakastat rintojasi, ne ovat aidot etkä pelkää käyttää niitä. Perry on koko ajan vaarassa paljastaa liikaa, mutta on kuitenkin vielä hyvän maun rajoilla.

Liikenteen pysäyttäjä

Katie Pricen kaula-aukko paljastaa aivan liikaa rintoja. On vaikea kuvitella tilannetta, jossa tällainen kaula-aukko olisi sovelias, paitsi jos esität vampin roolia. Tämä puku voi toimia esiintymisasuna, mutta oikeassa maailmassa se vetää puoleensa epäilyttäviä kähmijöitä ja epämääräisiä vilkuilijoita.

Kaikki esillä

Älä kokeile tätä lookia, sillä paljastat rintasi kokonaisuudessaan. Jätä edes jotakin mielikuvituksen varaan. Kyllä, on mahdollista esitellä rintoja liikaa, vaikka olisit niistä kuinka ylpeä.

MTV3/Helmi

Lähde: Thefrisky.com

Kuvat: Kim Kardashian, Katy Perry ja Pamela Anderson, Getty Images, muut WireImage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja