Millainen rusketus on tänä kesänä muodissa? Tähdet näyttävät mallia!

Ruskettumistyylin valinta tälle kesälle mietityttää jo tyylitietoisia naisia.

Tavoitellako mieletöntä tosi-tv -rusketusta, kevyttä päivetystä vai pitäisikö tänä vuonna suosia pohjoismaista, kalpeaa ihonsävyä?

Tummanruskea tekorusketus ja vitivalkoinen haamulook ovat molemmat auttamatta menneen talven lumia. Catwalkilla ja julkkiksilla tämän kevään ehdoton rusketushitti on ollut kepeän seksikäs surffirusketus: tavoitteena on näyttää koko ajan juuri rantatuolista nousseelta.

Tiedäthän, miltä näytät kahden viikon espanjanloman jälkeen? Pyri tänä kesänä siihen sävyyn. Rusketuksen ei tarvitse olla moitteettoman tasainen ja virheetön, vaan pieni rentous ja sävyvaihtelut kuuluvat nyt asiaan. Haluat näyttää koko kesän siltä, kuin viettäisit puolet viikoistasi surffilaudan selässä tai purjeveneen kannella.

Suomen olosuhteissa tällainen rusketus ei luonnollisesti ole täysin helposti tavoitettavissa, jos et ole yksi niistä luonnon suosimista ihmelapsista, jotka ruskettuvat vain vilkaisusta aurinkoon päin. Rusketusta voi silti "huijata" iholleen pikku kikoilla.

Julkkikset osaavat kantaa rusketustaan tyylillä

Valitse suosikkisi ja kopioi tyyli!

Kate Hudson näyttää upealta maitokahvin värisessä rusketuksessaan. Tähti on yhdistänyt rusketuksen vaaleankeltaiseen paitaan. Pastellivärit ja rusketus ovatkin klassikkoyhdistelmä, jotka toimivat takuuvarmasti.

Jalkapallotähti ChristianoRonaldon tyttöystävän IrinaShaykin iholla sädehtii valloittava kesärusketus.

Tämä tyyli kannattaa ottaa omaksi vaikka saman tien: EmmaWatson yhdistää punaisen huulipunan kevyesti päivettyneen ihon kanssa. Lopputulos on kerta kaikkiaan hurmaava.

Uimapuvuistaan tunnetun Victoria's Secretin mallit AlessandraAmbrosio ja BehatiPrinsloo ovat rusketuksen ja upean uimapukutyylin ammattilaisia.

Kate Mossin tyyliin kuuluu boheemi vihertävä mekko, punainen huulipuna ja näyttävät korut. Tämä tyyli on helppo toteuttaa itse. Kopioi rohkeasti tähden tyyli!

Myös JessicaAlba korostaa ruskettunutta varttaan keltaisen ja valkoisen yhdistelmällä. Alba on tunnettu kauniista pronssisesta rusketuksestaan. Tältä mekin haluaisimme näyttää!

Lue myös:

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat