"Millä näytöillä ja meriiteillä?" – nimettömän Liverpoolin upottajan jatkoaikamaali oli liikaa jalkapalloselostaja Tuomas Virkkuselle

Atletico Madrid järkytti keskiviikkoiltana sekä Liverpool-kannattajia että C Moren jalkapalloselostajaa Tuomas Virkkusta, kun joukkue eteni Mestarien liigan puolivälieriin Anfieldilla dramaattisen jatkoaikavoiton jälkeen.

Otteluparin avausosa oli päättynyt Atleticon 1-0-voittoon. Liverpoolin voitettua keskiviikon ottelu varsinaisella peliajalla samoilla lukemilla edessä oli jatkoaika. Punainen kotijoukkue vei kokonaisuutena maalintekoyritykset 35-10 ja laukaukset maalia kohti 12-6, mutta Atletico-vahti Jan Oblakin hämmästyttävä torjuntavire piti Atleticon ottelussa mukana.

Espanjalaisjoukkue kesti paineen ja löi tikarin syvälle Liverpoolin kylkiluihin pelikellon 97. minuutilla. Liverpool-vahti Adrianin avaus epäonnistui, pallo päätyi Marcos Llorentelle, jonka tarkka laukaus painui maalin oikeaan alanurkkaan. Sama pelaaja syvensi Liverpoolin ahdinkoa jatkoajan ensimmäisen puoliskon loppuhetkillä - jälleen tarkalla sijoituksella oikeaan nurkkaan.

Jälkimmäinen osumista oli liikaa myös selostaja Tuomas Virkkuselle, jonka artikkelin videosta löytyvä reaktio on paljon puhuva. Llorente on tehnyt kuluvalla La Liga -kaudella yhden maalin eikä ollut osunut Mestarien liigassa ennen keskiviikkoiltaa.

25-vuotias espanjalainen ei lukeutunut ennakkoon ottelun todennäköisiin ratkaisijoihin, mutta nousi yhdessä maalivahti Oblakin ohella vierasjoukkueen suureksi sankariksi. Atletico Madrid voitti ottelun lopulta jatkoajan jälkeen maalein 3-2 ja eteni jatkoon yhteismaalein 4-2.

Lue myös:

    Uusimmat