Miley Cyrusin eroottinen tanssi tallentui videolle

Disneytähden irstaasta tanssista löytyi videomateriaalia.

Aiemmin medioissa ihmeteltiin Hannah Montana -sarjassakin ihastuttaneen laulaja Miley Cyrusin sylitanssikuvia. Nyt on käynyt ilmi, että tanssahtelusta on olemassa myös video, kertoo celebitchy.com.

Cyrus herätti ihmetystä vuonna 2009, kun julkisuuteen pääsi kuvia hänestä antamassa sylitanssia The Last Song -elokuvan tuottaja Adam Shankmanille. Kuvat olivat kuitenkin vain alkua: nyt Mileyn tanssista on ilmaantunut video. Pätkä on kuvattu The Last Song -leffan juhlissa.

– Pahinta on, että juhlissa oli pieniä lapsia. Mileyn ja Adamin välinen tanssi oli niin likainen, että jotkut äidit lapsineen lähtivät kotiin, lähde kertoo RadarOnline.comille.

Videolla Shankman viihtyy tanssilattialla drinkki kädessä samalla, kun Cyrus kiehnää häntä vasten. Tanssin kuluessa nainen myös avaa päällimmäisen paitansa. Klippi on kymmenen sekunnin mittainen.

Vaikka Shankman on julkisesti ilmoittanut olevansa homo, lähteen mukaan tanssi oli todella asiaton ja vie Mileytä samalle polulle kuin rappiotähtien maineessa oleva Lindsay Lohan.

MTV3/Helmi

Lähde: Celebitchy.com

Kuva: Getty/AOP

Lue myös:

    Uusimmat