Liam Hemsworth kommentoi eroaan Miley Cyrusista: "Toivon hänelle vain terveyttä ja onnea"

Liam Hemsworth ilmoitti sosiaalisessa mediassa, ettei halua puhua erosta enempää.

Laulaja Miley Cyrus ja näyttelijä Liam Hemsworthilmoittivat viikonloppuna eroavansa. He ehtivät olla naimisissa alle vuoden.

Jo hieman ennen erouutisen vahvistumista Cyrus nähtiin suutelemassa avoimesti Kaitlynn Carterin kanssa. Naiset lomailevat parhaillaan yhdessä Italiassa.

Hemsworth on nyt kommentoinut eroa Instagram-tilillään. Hän julkaisi upean kuvan auringonlaskusta rannalla. Kuvan yhteydessä hän kertoi toivovansa entiselle puolisolleen pelkkää hyvää.

– Hei kaikki. Vain nopea kommentti siitä, että minä ja Miley olemme hiljattain eronneet, ja toivon hänelle vain terveyttä ja onnea tulevaisuudessa. Tämä on yksityisasia, jota en ole kommentoinut enkä aio kommentoida mediassa.

Cyrus ja Hemsworth tapasivat ensimmäistä kertaa The Last Song -elokuvan kuvauksissa. He alkoivat seurustella vuonna 2009 ja erosivat ensimmäisen kerran vuonna 2013. Kolmisen vuotta myöhemmin he palasivat yhteen ja menivät naimisiin viime vuoden joulukuussa.

E! Newsin lähteen mukaan kaksikolla oli ollut hankaluuksia jo jonkin aikaa.

– He ovat yrittäneet saada suhdetta toimimaan jo kuukausien ajan, mutta eivät ole tunteneet samanlaista yhteyttä kuin avioituessaan viime vuonna. Vuosi on ollut rankka, lähde kertoo.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat