F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Miksi Valtteri Bottas jäi taas ilman pitkää sopimusta? Mercedes-pomo kertoo perustelut

4:33
Valtteri Bottas kommentoi uutta Mercedes-sopimustaan MTV Urheilun haastattelussa torstaina.

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff on kiitollinen Valtteri Bottakselle tavasta, jolla suomalainen on hoitanut sopimusneuvottelunsa. Siitä huolimatta tiimipomo ei ollut valmis antamaan kuskilleen kaksivuotista jatkoa.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Britannian toinen GP suorana 7.-9.8.
Su: Britannian toinen GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Mercedes julkisti Bottaksen uuden jatkosopimuksen torstaina. Kausi 2021 on hänelle jo viides mestaritallissa Lewis Hamiltonin talliparina, mutta edellisten tapaan tämäkin paperi on vain yksivuotinen.

Tallipäällikkö Toto Wolff kertoo haluavansa pitää kaikki vaihtoehdot avoinna.

– Säännöt muuttuvat vuonna 2022. Rakastamme nykyistä kokoonpanoamme ja arvostamme heitä kahta, ja meidän täytyy olla avoimia ja joustavia ja katsoa, mitä sen jälkeen tapahtuu, Wolff sanoo Autosportille.

– Se ei tarkoita, ettei meillä olisi luottoa Valtteriin tai Lewisiin, mutta on vain tärkeää pitää optio koko kuskimarkkinoiden seuraamiseen, hän perustelee.

Wolff kiittelee tapaa, jolla Bottas on hoitanut oman puolensa neuvotteluista.

– Olemme olleet Valtterin, kuten myös Lewisin, kanssa täysin samalla sivulla. He ovat todella realistisia. Mukana ei ole manageria, joka yrittäisi optimoida (sopimuksen yksityiskohtia) vielä katkeamispisteen jälkeen, Wolff kommentoi.

– Valtteri on ollut aina sellainen. Emme ole kumpikaan sellaisia optimoijia, jotka saisivat toisen osapuolen lähtemään pöydästä huonolla mielellä, joten keskustelut sopimuksen uusimisesta ottivat ehkä viisi minuuttia.  

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja