Miksi Tapani Kansa ei kelpaa levy-yhtiöille?

Tapani Kansa on tehnyt huikaisevan uran laulajana ja takonut paljon rahaa hiteillään, mutta levy-yhtiöistä ei kuulu enää hiiskahdustakaan.

Tuntuu kuin Tapani Kansa olisi kadonnut olemattomiin, sillä julkisuudessa häntä ei ole juuri näkynyt ja viimeisimmästä Rakkautta on, rauhaa ei -äänitteestä on aikaa noin kolme vuotta.

Tuntuu kummalliselta, ettei komean äänen omaava lahjakas laulaja kelpaa levy-yhtiöille. Mikä mättää, Tapani Kansa?

– Jos joku levy-yhtiöistä vain älyäisi ottaa yhteyttä, niin kyllähän minä laulan levyllisen. Ehkäpä tuottajat ovat jo niin vanhoja ja kuolleet, vastaa laulaja hirtehisesti.

– Tietenkin jokainen laulaja haluaa tehdä levyn, se on yleisön palvelemista ja osa laulajan työtä. Käyn kuitenkin keikoilla ihan normaaliin tahtiin, noin 20 keikkaa kuukaudessa. Kesälavat kuuluvat kesään, siellä on mahtavan kiitollinen meininki.

Vapaa-ajallaan Tapani Kansa sanoo hoitelevansa upeaa puutarhaansa Espoon Westendissä.

– Juuri nyt leikkaan pensaita siistimmäksi. Metsämansikat ovat levinneet sinne tänne, luumupuut ja omenapuut ovat jo aiemmin kukkineet kilpaa. Satakielipariskunnat laulavat, siinä ne ovat maailman parhaita.

Tapani Kansan 423,5 neliöinen miljoonatalo on ollut myynnissä jo pitkään, mutta Tapani ei halua puhua asiasta sen enempää. Raaskitko sittenkään luopua ihanasta puutarhastasi?

– Aina tulee vastaan uusi puutarhoja, sympaattinen viherpeukalo sanailee.

(MTV3–KIKKA ISOVIITA)

Lue myös:

    Uusimmat