Miksi peittelet upeaa vartaloasi, Rihanna?

Laulaja Rihanna kummastutti näyttäytymällä väljässä asussa hänen tuoreen levynsä julkaisun kunniaksi järjestetyssä tilaisuudessa.

Rihanna, 24, viihtyi New Yorkissa järjestetyssä fanitapaamisessa niin löysissä vaatteissa, että mielessä heräsi kysymys: peittelikö tähti tarkoituksella jotain?

Unapologetic-albuminsa tiimoilta faniensa joukossa hyväntuulisena viihtynyt Rihanna oli valinnut ylleen kokomustan asun, joka koostui väljästä capri-hihaisesta paidasta ja sitäkin väljemmistä hieman yli polven yltäneistä pöksyistä. Hoikkaa tähteä asu ei imarrellut, sillä Rihanna miltei hukkui vaatteisiinsa. Kummallisen asun piristyksenä huomio kiinnittyi laulajattaren onneksi näyttävään kultaiseen kaulakoruun.

Rihannalla on upea vartalo, jota hän osaa korostaa näyttävästi, sortumatta mauttomuuksiin. Persoonallisen tähden yllä väljät asut eivät näytä likimainkaan yhtä upeilta, kuin Rihannan yllä nähdyt tyköistuvammat asut. Rihannan olisi hyvä pitää mielessä, että todella tiukan ja hyvin väljän asun välillä on paljon vaihtoehtoja.

Lue myös:

AVA

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja