Miksi miehet kuppaavat vessassa niin kauan? Lukijat paljastavat: "Jämähdän sinne, vaikka hommat on hoidettu ajat sitten"

Vessan vetäminen pyrskäyttää pöntöstä vesisumun, joka voi olla jopa terveydelle vaarallinen 0:48
KATSO MYÖS: Vedätkö vessan kansi auki? Tämä video kannattaa katsoa – "Et enää koskaan ajattele wc:n huuhtelua samalla tavalla".

Juttusarjassa lukijaraati vastaa kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Olen ihmetellyt jo pitkään erästä poikaystäväni tapaa: hän menee aina puhelimen kanssa vessaan ja on siellä tosi kauan. Siellä ei tunnu tapahtuvan mitään, mutta aikaa kuluu. Tuttujen kertoman perusteella en ole ainoa, jonka kumppani toimii näin. Miehet, kertokaa, mitä te siellä vessassa oikein puuhaatte, kun siellä kestää niin kauan?" kysyy nimimerkki Toilettimysteerin jäljillä.

Näin raati vastasi

"Meillä mennään molemmat vessaan puhelimien kanssa. Milloin luen uutisia, milloin selaan somea ja saatan joskus vilkasta aikuisviihdettäkin. Ennen luettiin Aku Ankkoja ja muita viihdelehtiä vessassa."
– Mies, 35, avioliitossa

"En ole kuullutkaan moisesta tavasta. Sinänsä nykyihmisellä on puhelin mukana aina, kun on vaatteet päällä, joten ei siinä sen ihmeellisempää ole, jos ei puhelinta olkkariin jätä siksi aikaa."
– Mies, 59, parisuhteessa

"En ole mies, mutta oletuksena on ihan meemien/somen selailu. Sorrun siihen itsekin."
– Nainen, 19, etäsuhteessa

"Selaan uutisia ja jämähdän sinne, vaikka hommat on hoidettu ajat sitten."
– Mies, 29

"Itse otan puhelimen mukaan vessaan, jos on se isompi hätä, että voin lukea uutisia samalla. Välillä jää jotain uutista lukemaan ja unohtaa että on vessassa.”
– Mies, 19, kihloissa

"Se voi olla ihan vaan sometusta tai uutisten lukemista, ja sitten ajantaju pääsee unohtumaan. Itselleni ainakin käy näin jatkuvasti."
– Mies, 32, sinkku

"Kysy, miksi otat puhelimen vessaan ja mitä siellä teet sen kanssa. Ja kysy vielä, oletko muistanut puhdistaa puhelimen vessakäynnin jälkeen."
– Nainen, 45, parisuhteessa

"Puhelin on lehden korvike."
– Mies, 62, avioliitossa

"Kännykkä on nykypäivän Aku Ankka, Tex Willer ja Korkeajännitys. Huolehdi kaikessa rauhassa vaikka kaktuksen kastelusta ja anna kumppanillesi rauha viettää hetki rauhassa omissa oloissaan posliinivaltaistuimella."
– Mies, 49, avioliitossa

"Clash of Clans."
Muu, 23, sinkku

"Vessa-asioita ja tottunut istumaan ja pelaamaan puhelimella."
– Nainen, 52, parisuhteessa

"No siis nainen täällä. Kun käyn vessassa saatan "unohtaa" itseni sinne katsomaan vaikka TikTok-videoita, vaikka olen asiani hoitanut. Ei mitään vakavaa siis!"
– Nainen, 27, parisuhteessa

"En tiedä, mitä on tosi kauan? Itse saatan monesti ottaa puhelimen mukaan ja sitten sitä vaan unohtuu siihen pöntölle selailemaan kaikkea turhaa. Onhan se koukuttava kapistus. Mutta korkeintaan 20 minuuttia kuitenkin."
– Mies, 40, parisuhteessa

Alla näet kaksi seuraavaa kysymystä. Miten vastaisit tähän?

 

Entä miten vastaisit tähän?

Mitä itse haluaisit kysyä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:

Lue myös:

    Uusimmat