Miksi miehet katsovat aikuisviihdettä? Tässä syyt!

Oletko ikinä miettinyt, miksi miehet katsovat eroottisia elokuvia? Helmi esittelee syyt!

Aikuisviihdettä katsotaan ensisijaisesti itsetyydytyksen yhteydessä, koska sitä on helposti saatavilla, mutta miehet voivat katsoa eroottista viihdettä myös, koska ovat tylsistyneitä. Missä muissa tilanteissa miehet kääntyvät aikuisviihteen puoleen?

Naista ei ollut lähistöllä

Kun on kyse miehistä ja seksistä, odottaminen ei kuulu useinkaan kuvioon. Jos vaimoa tai tyttöystävää ei ole lähettyvillä, miehet painavat play-nappia. "Tyttöystävän" hakeminen internetistä ei ole pettämistä.

Kuntosali on kiinni

Miehet tykkäävät puuhastella jatkuvasti jotakin. Jos he eivät pääse salille, he lähtevät juoksulenkille – tai katsovat aikuisviihdettä! Erotiikka voi toimia stressin lievittäjänä.

Aikuisviihde on hulvatonta

Joidenkin miesten mielestä aikuisviihde on huvittavaa. Aikuisviihteen saralla on todellakin valinnan varaa.

Miehet ovat laiskoja

Aikuisviihteen katsominen ei vaadi suuria älyllisiä ponnistuksia. Miehen ei tarvitse edes nousta tuolistaan sitä varten.

Se on helppoa

Aikuisviihde on helpompaa kuin oikea seksi. Kolmen minuutin virtuaalisuhde internetin kuumaan erotiikkatähteen ei vaadi suuria ponnisteluja.

Taidot karttuvat

Aikuisviihde opettaa. Kuinka hän muuten osaisi näyttää naiselleen taitavimmat temppunsa?

Jenna Jameson

Tottahan se on – harva meistä näyttää alasti samalta kuin Jenna Jameson. Miesten seksuaalisuus on visuaalista. On kuitenkin hyvä muistaa, että vaikka mies katsoo mielellään aikuisviihdetähtiä, hän ei välttämättä halua naisensa näyttävän samanlaiselta.


MTV3/Helmi

Lähde: thefrisky.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat