Miksi mieheni ei halua saada seksissä siemensyöksyä? Miehet vastaavat

1:37

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

Video: Suuteleminen on ihanaa – kiihottavaa, kutkuttavaa ja intiimiä. Kaikki eivät kuitenkaan nauti siitä. Miksei mies halua suudella seksin aikana? 

"Miksi en saa miesystävääni 'tulemaan'?

Harrastamme melko monipuolista seksiä ja olen hyvin avoin uusille jutuille. Suhteen alussa hän sai ehkä useammin, mutta nyt se on tosi työn takana. Tosin en aluksi huomannut, tuleeko hän vai ei.

Hän itse sanoo, että on valinta, nauttiiko 'rajoilla' pitkään vai tuleeko. Itse haluaisin, että hän tulisi, koska silloin tiedän onnistuneeni ja saaneeni hänetkin nauttimaan.

Meillä sessiot kestää hyvin pitkään ja seksiä harrastetaan useita kertoja viikossa. Joskus useamman kerran päivässäkin. Huomaan kyllä, että hän pysähtyy ja värisee ja silmät pyörähtelevät, ja taas jatkaa. Hän voi tehdä noita pysähdyksiä montakin kertaa. Mutta haluaisin, ettei hän hidastelisi, ja olen siitä sanonutkin kyseisellä hetkellä. Olen päätellyt, että hidastelut ja viivyttelyt vievät lopulta tulemisen. Voiko mies kuitenkin nauttia seksistä täysillä, vaikka ei tulisikaan?" kysyy nimimerkki Villiä seksiä ilman huippua

Näin miehet vastasivat

"Voi ehdottomasti nauttia, ja jopa 'tullakin' ilman, että tulee."
– 40, avoliitossa

"Itselleni nautinnollista on olla intiimisti yhdessä rakkaani kanssa. Sillä, tulenko vai en, ei ole merkitystä itselleni."
– 30, kihloissa

"Totta kai mies voi nauttia, vaikkei saisikaan siemensyöksyä. Lähtökohtaisesti seksi on (lähes) aina miellyttävää, mutta täytyy toisaalta myöntää, että vasta laukeaminen tekee siitä yhtä juhlaa. Olisiko miehesi sellainen nautiskelija, joka haluaa jyystää pitkään ja säästää nallin palamisen esimerkiksi seuraavaan sessioon? Jos hän on tyytyväinen, eikä kehotuksestasi huolimatta halua tulla, älä ota siitä turhia paineita."
– Herra 47, naimisissa

"Mielestäni se 'tuleminen' ei ole mikään pakollinen juttu joka kerta. Seksissä läheisyys ja toisen tarpeiden huomioon ottaminen on tärkeintä. Asiahan voi olla myös näin, että nainen on vaan niin äärimmäisen hyvä ja mies älyttömän herkkä, niin mies haluaa vaan nauttia mahdollisimman pitkään kyseisestä hetkestä. Tai mies todella on herkkä tulemaan ja haluaa harjottaa itsensä hallintaa tulemisen osalta 'kykyä kontrolloida orgasmia'.

Itse toivoisin, että nainen ottaisi tilanteesta kaikki irti ja opastaisi miestä tyydyttämään oikein, näin miehenä ei tarvitse jännittää, että tulee esimerkiksi liian nopeasti eikä saa puolisoaan tyydytettyä. Itselläni se on kuitenkin sellainen tavoite, että saisi naisen tulemaan seksin aikana myös, ja mielellään vielä yhtä aikaa."
– 34, sinkku​​​​​​​

Mitä itse haluaisit kysyä?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja