Miksi lähdit mukaan Kotia kohti -sarjaan, kiinteistönvälittäjä Mira Kasslin?

Kiinteistönvälittäjä Mira Kasslin etsii AVAn uutuussarjassa Kotia kohti asunnon kymmenelle suomalaiselle. Miksi televisiosta tuttu kiinteistönvälittäjä lähti mukaan ohjelmaan?

Kotia kohti -sarjassa sopivimpia asuntoja Suomessa kymmenelle asiakkaalle etsivä kiinteistönvälittäjä Mira Kasslin tiesi jo etukäteen, että kotien etsiminen on tunteiden täyttämä prosessi. Tästä syystä päätös lähteä mukaan ohjelmaan oli aiemmin Diili-sarjasta tutulle kiinteistönvälittäjälle helppo.

Kasslin on mielissään siitä, että aitous kulkee mukana vahvasti läpi ohjelman kaikkien kymmenen jakson. Jokainen ohjelmassa nähty suuri päätös on tehty oikeassa elämässä.

– Ohjelman tapahtumat ovat ihan aitoja: ihmiset ostavat ohjelman aikana ihan oikeasti asuntoja, jotka remontoidaan tai sisustetaan ja niistä tulee heille ihan oikeita koteja, Kasslin kertoo.

Asunnon ostaminen on prosessi, jossa painavat suuret tunteet. Vanhasta kodista luopuminen ei aina ole helppoa ja sen oikean asunnon valitsemisessa ovat mukana suuret tunteet.

– Ohjelmassa nähdään ihmisten oikeaa elämää sekä sitä tuskaa iloa ja nautintoa, mitä ensiasunnon, sijoitusasunnon tai uuden kodin löytämiseen liittyy, Kasslin kertoo.

Kasslin kertoo, että hän yhdessä kollegansa, sisustussuunnittelija Tea-Mariia Pyykösen kanssa pyrkii luomaan AVAlle jotain ennennäkemätöntä Kotia kohti -sarjan muodossa.

– Odotamme sitä, että toisimme jotain uuttaa tälle tv-kanavalle. Haluamme tuoda uutta katsottavaa ja uuden näkökulman. Haluamme luoda mielenkiintoista ohjelmaa. Se on meidän tavoitteemme, Kasslin toteaa.


Kotia kohti AVAlla maanantaisin klo 21


Lue myös:


AVA / Heli Kuitunen

Kuva: AVA

Lue myös:

    Uusimmat