Mikseivät miehet pissaa istuen, kun eivät kuitenkaan osu pönttöön? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Miksi miehet eivät voi pissiä istuen, jolloin roiskeita ei olisi ympäri vessaa?" kyselee nimimerkki Terhinen.

Näin miehet vastasivat

"Luulen, että miehet eivät uskalla tunnustaa, kuinka paljon he istuvatkaan. Ihan kuin joku olisi kiinnostunut siitä, istuuko vai seisooko. Vapaa maa, vapaa valinta.

Tässä on muutama eri maisema, missä pissiminen tapahtuu. Kotona ja yleisessä vessassa. Yleisellä meinaan esimerkiksi jonkin baarin vessaa. Pisuaarissa istuminen ei oo pop ainakaan vielä, joten siinä sitä pisuaarin posliinin edessä seistään ja mittaillaan. Kakkaloosissa ei voi istua, koska siellä 400 äijää on pissannut joka paikkaan paitsi pönttöön. 

Kotona mennään aika freestyle-meiningillä. Itse olen sen verran vissiin sitten neiti, mutta kun menen aamupissalle, niin en edes jaksa seistä. Joskus aamustondiksessa seison käsilläni, että saan nesteet keramiikkaan. Terhiselle neuvoksi, että mene joskus naisen vessaan, niin ei tarvitse miettiä, mihin me miehet pissataan ja jos kotonasi on mies, jonka tarkkuus on reunoille, niin opeta istumaan eikä edes tarvitse antaa tassua."
– 47, sinkku

COLOURBOX17965107

"Dear Pikku-Terhi, meillä miehillä on kova kiire kaikenlaisten autonkorjailuiden, putkiasennusten, puutöiden ja jääkiekkoharrastusten kanssa. Ei siinä ehdi istahtamaan alas. Mutta tasapuolisuuden nimissä naiset saavat puolestamme pissiä seisten myös. Säästätte aikaa ja olette ehkä nopeammin valmiina, kun olemme lähdössä vaikka anoppilaan!"
– 32, parisuhteessa

"Luultavasti siksi, että miehet voi. Plus, ei tarvitse riisua housuja nilkkoihin asti. Nopeampaa ja helpompaa."
– 38, naimisissa 

"Hyvä Terhinen, kun meille tälläinen letku on luotu leikittäväksi ja heiluteltavaksi, eihän meillä ole muuta mahdollisuutta kuin pissiä seisten, aina roiskuu kun rapataan. Ja toisekseen; tuntuu inhottavalta, kun terska tökkii kylmää porsliinia."
– 46, naimisissa


”Totta kai voimme istua, ja, jos tarkkoja ollaan, niin se olisi tehokkaampaa ja nopeampaa. Seisaaltaan asia on helpompi hoitaa varsinkin luonnossa, josta voisin kuvitella koko jutun olevan lähtöisinkin, eli vahditaan sitä ympäristöä siinä samalla. En tiedä, millaisella paineella olet huomannut miesten pissaavan, mutta ei niitä roskeita nyt "ympäri seiniä" ole. Lattialle varmasti menee, jos paine on heikko tai kunto huono. Toki roskeita voi tulla myös istuessa, jos on tarpeeksi painetta.” 
– 34, sinkku

Lue myös:

    Uusimmat