Mikko Penttilän Donald Trump -imitaatio ottaa vaikutteita ajankohtaisista tapahtumista: "Kyllä mä sitä uutisointia aiheesta aika lailla päivittäin vähän tutkailen"

4:52
Putous-tähti Mikko Penttilällä on oma tapansa suodattaa negatiiviset kommentit:"Sillä tavalla säästän mielenterveyttäni"

Mikko Penttilän Donald Trump -imitaatio on erittäin suosittu Putouksen katselijoiden keskuudessa.

Putous Allstars -ohjelmassa nähdään tulevana lauantaina toistamiseen Mikko Penttilä, joka ihastutti kansaa myös ohjelman ensimmäisessä jaksossa. Tuolloin Penttilän nähtiin imitoivan jälleen kerran Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpia. Penttilä saa hahmosta runsaasti palautetta ja kertoo katsojien olevan usein erittäin mielissään, kun hahmo saapuu jakamaan näkemyksiään. 

Yhdysvalloissa on tällä hetkellä käynnissä vaalitaistelu, kun Trump ja hänen vastaehdokkaansa Joe Biden kilpailevat marraskuussa koittavissa presidentinvaaleissa. Tällä viikolla tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Suomen aikaa Yhdysvalloissa käytiin kaksikon välillä ensimmäinen vaaliväittely

Penttilä kertoo seuraavansa Yhdysvaltojen politiikkaa sekä presidentinvaalien etenemistä myös omasta kiinnostuksestaan, mutta myös hänen imitaatiohahmonsa kehittämisen suhteen halutaan olla ajankohtaisia. 

– Kyllä mä sitä uutisointia aiheesta aika lailla päivittäin vähän tutkailen, en mitenkään maanisesti, mutta tietenkin muutenkin ihmisenä kiinnostaa, eikä vain tämän sketsimaailman kautta. Kiinnostaa muutenkin, että mitä kaikkea siellä on tapahtunut. Donald Trumpin imitaatio on ollut pitkään mukana Penttilän repertuaarissa. Näyttelijä kertoo, että vaalitilanne, joka saattaa olla aiheena myös jokseenkin latautunut, saattaa myös osaltaan vaikuttaa hieman hänen hahmoonsa sekä tapaan, jolla hän sitä esittää. 

– Mutta toisaalta on tullut esitettyä sitä niin kauan, että se on saanut vähän jo oman muotonsa ja sillä on oma maailmansa tavallaan, sillä meikäläisen Trumpilla. Eivät kaikki välttämättä seuraa niin paljon kuitenkaan tuota Jenkkien politiikkaa. Että kyllähän niiden vitsien pitää tavallaan olla sellaisia, että ne toimivat myös sellaisille ihmisille, jotka eivät seuraa aihetta niin tiiviisti. 

Tällä viikolla Penttilä pääsee tekemään Putouksen parissa ensimmäistä kertaa yhteistyötä Antti Tuomas Heikkilän kanssa, joka on siviilissä Penttilän hyvä ystävä. Näyttelijä paljastaa, että tässäkin jaksossa tullaan näkemään hänen Donald Trumpinsa, mutta erityisen sketsistä tekee se, että siinä mukana on tärkeässä roolissa myös Heikkilä. 

– Siinä päästäänkin oikein kunnolla hassuttelemaan yhdessä sitten Antin kanssa, niin odotan sitä innolla. 

Putous Allstars MTV3-kanavalla lauantaisin kello 19.30.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja