Mikko Leppilampi poti muutama vuosi sitten ikäkriisin, jonka ylitettyään tajusi elävänsä elämänsä parasta aikaa: "Löytyi semmoinen kumppani, kenen kanssa asiat synkkaa"

4:13
Suosikkijuontaja Mikko Leppilampi kertoi onnensa avaimista MTV Uutiset Livelle.

Mikko Leppilampi elää kiireistä, mutta onnellista ja tasapainoista kesäarkea.

Näyttelijä-juontaja-muusikko Mikko Leppilampi, 41, kertoo, ettei kesä ole juurikaan kulunut lomailun merkeissä hänen kohdallaan yksityisyrittäjänä. Hän kuitenkin pohtii rentoutuvansa toisaalta myös töitä tehdessään.

Hiljattain Leppilampi pääsi muun muassa ensimmäistä kertaa esiintymään yhtyeensä kanssa, mikä omalla tavallaan tuntui miehestä harvinaisella tavalla rentouttavalta. Esiintyminen oli ensimmäinen sen jälkeen, kun maaliskuun puolessa välissä koronapandemia rantautui myös Suomeen ja aiheutti liudan poikkeustoimia. 

– Oltiin lavalla ja siellä oli ihan oikeasti yleisöä, niin kyllä mä rentouduin, sillä se oli niin nautinnollista. Vaikka se olisi normaalisti ajateltuna työtä ja on ajatellut, että voi kun pääsisi keikkatauolle, niin nyt tilanne oli päinvastainen. Osaa taas arvostaa niitä asioita, mitä pitää normaalisti itsestään selvänä. 

Leppilampi on viime aikoina puhunut muun muassa onnellisuudestaan, jonka mies arvelee kumpuavan ennen kaikkea hänen iästään. Miehen mukaan hän kokee, että tässä elämän vaiheessa palaset loksahtelevat entistä paremmin paikoilleen ja hän myös itse tietää tarkemmin, mitä haluaa elämältä ja asioilta. 

Muutama vuosi sitten Leppilampi koki potevansa pientä ikäkriisiä, johon vaikutti hänen mukaansa erityisesti hänen julkinen ammattinsa. 

– Ammatillinen identiteettini mielletään usein siihen, että sun oletetaan olevan mahdollisimman freesi, hyvinvoiva ja edustava. Ja sitten jos et olekaan ihan sitä, niin sitten siitä helposti napautetaan, tai itse napauttaa itseään. 

Leppilampi on ollut julkisuudessa varsin vaitonainen suhteestaan Miss Suomi -kilpailusta aikoinaan tunnetuksi tulleeseen Beata Pappiin, 25, mutta kertoo, että puolisolla on ollut erittäin suuri rooli Leppilammen hyvinvoinnin kannalta.

– Kyllä hän on tosi merkittävä osa mun onnellisuutta, että löytyi semmoinen kumppani, kenen kanssa asiat synkkaa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja