Mikko Leppilampi hehkuttaa Annassa olevansa onnellisempi kuin koskaan – puhuu kauniisti missirakkaastaan: "Beatalla on ratkaisevan tärkeä vaikutus"

Mikko Leppilampi puhuu Anna-lehden haastattelussa kauniisti puolisostaan Beata Pappista.

Näyttelijä ja juontaja Mikko Leppilammella, 41, on ollut tapana olla hyvin vaitonainen yksityiselämästään. Hän on ollut julkisuudessa hyvin vaitonainen myös suhteestaan Miss Suomi -kilpailusta aikanaan julkisuuteen ponnahtaneeseen Beata Pappiin, 25. 

Anna-lehden tuoreessa haastattelussa hän kuitenkin luonnehtii olevansa nyt onnellisempi kuin koskaan ja sivuaa samassa yhteydessä myös parisuhdettaan.

– Minulle on tärkeää pitää parisuhteeseeni liittyvät asiat yksityisinä, mutta sen verran voin sanoa, että Beatalla on ratkaisevan tärkeä vaikutus onnellisuuteeni, Leppilampi sanoo lehdelle.

Leppilampi puhui ensimmäisen kerran julkisesti suhteestaan taitoluisteluvalmentajana työskentelevään Beataan Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa.

– Meillä on tosi kivaa yhdessä, mutta ei ole sellaista, että pitäisi nimetä mitään, hän vastasi Maria Veitolan kysyessä hänen rakkauselämästään.

Leppilammen tuolloin rennoksi luonnehtiman suhteen syventymisestä kertonee myös se, että molemmat julkaisivat viime viikolla vihdoin ensimmäiset yhteiskuvat Instagramissa.

– I go where you go, Leppilampi herkisteli julkaistuaan vesiputousmaisemista otetun kuvan.

Leppilampi on ollut aiemmin naimisissa lääkäri Emilia Vuorisalmen kanssa, ja heillä on 13-vuotias tytär Lilia.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja