Mikko Leppilampi juonsi suoraa TTK-lähetystä, kun vaimolla oli supistuksia – Beata Leppilampi muistelee synnytystään ja tekee paljastuksen häistä

4:15
Mikko Leppilampi ei kyllästy tanssin huumaan: Jo kymmenes kausi käyntiin TTK-juontajana

Mikko ja Beata Leppilammen Kaspian-poika on reilun parin kuukauden ikäinen.

Suosikkijuontaja Mikko Leppilampi ja hänen vaimonsa Beata Leppilampi saivat ensimmäisen yhteisen lapsensa reilu pari kuukautta sitten.

Mikolla oli eräänä sunnuntaina poikkeuksellisen jännä tilanne suorassa Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä, sillä samaan aikaan Beatalla oli supistuksia. TTK-tuotanto oli varotoimenpiteenä hankkinut Mikolle tuuraajan, juontaja Marja Hintikan.

Beata muistelee synnytystään Taittingerin tilaisuudessa.

– Kun telkkarissa sanottiin, että synnytys on käynnistynyt, äiti soitti ja kysyi, olenko sairaalassa. En ollut vielä silloin, vaan olin kotona ja supisteli. Katsoin itseasiassa lähetyksen sohvalta ja nukuimme vielä sen yön kotona. Seuraavana päivänä piti lähteä sairaalaan, Beata kertoo.

Beata kuvailee, kuinka synnytys meni hyvin, ja hän on täysin pienen, reilun kaksikuukautta vanhan Kaspianin lumoissa.

– Elämä muuttui totaalisesti. Tulee uusi tyyppi, johon rakastuu joka päivä enemmän ja enemmän. Se on ihanaa, kun hän on jo sen ikäinen, että alkaa tulla persoonaa – hän hymyilee ja lauleskelee.

Beata ja Mikko avioituivat viime kesänä ennen esikoislapsen syntymää, josta vain lähipiiri tiesi. Koronan vuoksi pariskunta ei järjestänyt isoja häitä.

– Meillä on suunnitelmissa ensi kesällä juhlat.

Beata työskentelee taitoluisteluvalmentajana Myllypuron taitoluistelijoissa. Hänellä ei ole kiire töihin, vaan haluaa nauttia vauva-arjestaan.

– Nyt nautin, töitä mietin vasta vähän ajan päästä. Olen käynyt moikkaamassa luistelijoita ja välillä he laittavat viestiä tai soittavat, pidämme siis hyvin yhteyttä.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja