Mikael Gabriel hiljattain kuolleesta isästään Apu-lehdessä: "Hän sai leipänsä rikollisuudesta"

Suomalaisräppäri puhuu rohkeasti elämänsä vaikeista jaksoista, kuten nuoruudestaan ja etäisestä isästään.

Mikael Gabriel on puhunut avoimesti loppukesästä tapahtuneesta isänsä kuolemasta. Nyt hän avaa etäiseksi jäänyttä isäsuhdettaan Apu-lehden haastattelussa.

Räppärin vanhemmat erosivat ennen hänen syntymäänsä ja hän kuvailee isäänsä lahjakkaaksi, mutta laiskaksi.

– Tavallinen työnteko ei häntä kiinnostanut. Isä sai kiksinsä ja leipänsä rikollisuudesta. Hän istui huumeista linnassa kahdeksan vuotta yhtä kyytiä, Mikael Gabriel kertoo lehden haastattelussa.

Isän ollessa vankilassa, toimi tämän veli kuin varaisänä pienelle Mikaelille.

– Setä oli sukumme suuri valo ja toivo, varatuomari, loistavassa virassa eduskunnassa. Hän kuoli 32-vuotiaana kai sydänkohtaukseen, räppäri kuvailee traagisia menetyksiään Apu-lehdessä.

Harvinainen sairaus

Ensimmäistä kiertuettaan valmisteleva artisti avautuu lehden haastattelussa myös sairastamastaan Hortonin syndroomasta. Sarjoittaisia erittäin voimakkaita päänsärkyjä aiheuttava sairaus on vaikuttanut räppärin alkoholinkäyttöön.

– Risteilyllä pari viikkoa sitten olin olin vähän humalassa. EI olisi kannattanut. Seuraavana päivänä oli hirveämpi olo kuin kellään terveellä koskaan krapulassa, hän kertoo Apu-lehdessä.

Ensimmäisen Himmee-nimisen kiertueensa tammikuussa aloittava Mikael Gabriel seurustelee norjalais-espanjalaisen Playboy-malli Triana Iglesiaksen kanssa. Hiljattain räppäri kertoi MTV:lle, että pariskunta on suunnitellut yhteen muuttoa kotimaidensa puoliväliin Ruotsiin.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja