Mikael Gabriel pitää muutaman kuukauden tauon – toivoo viettävänsä enemmän aikaa rakkaansa luona Norjassa

Mikael Gabriel julkaisi tänään ensimmäisen soolokiertueensa suunnitelmat ja kertoi samalla viettävänsä muutaman kuukauden pois valokeilasta. Hän suunnittelee viettävänsä aikaa norjalaisen tyttöystävänsä kanssa.

Mikael Gabriel vetäytyy muutamaksi kuukaudeksi muun muassa musiikkinsa pariin. Tämän jälkeen hän suuntaa ensimmäiselle omalle kiertueelleen, joka julkistettiin tänään perjantaina. Mikael Gabriel elää kaukosuhteessa malli Triana Iglesiaksen kanssa ja räppäri suunnitteleekin viettävänsä tauon aikana aikaa rakkaansa kotimaassa.

– Parisuhde on sellainen juttu, että se vaatii aikaa, vaikka sitä ei olisi. Varmaan enemmän tulen olemaan tämän tauon aikana Norjassa, kun on aikaa.

Gabriel sanoo hänen ja tyttöystävän vitsailleen yhteenmuutosta.

– Läpällä on heitetty, jos muutetaan yhteen, niin muutetaan Ruotsiin. Se on siinä puolivälissä molemmille. Se olisi hyvä kompromissi. Tämä toimii todella hyvin ja pitää homman tuoreena.

Gabriel myöntää, että kaukosuhteessa eläminen on toisinaan rankkaakin. Triana Iglesias on juontanut yhdeksän kautta Norjan Paradise Hotel eli Paratiisihotelli -sarjaa.

–  Hän lähtee kohta taas kahdeksi kuukaudeksi Meksikoon Paradise Hotellin kuvauksiin. Sehän vasta rankkaa on, kun kaksi kuukautta ollaan erossa. Se tuo meitä kuitenkin sen jälkeen lähemmäksi toisiamme. Jos siitä selviää, niin se on sitten kestävä suhde, Gabriel tuumii MTV.fi:n haastattelussa.

Mikael Gabriel kertoo olonsa olevan nykyisin kevyempi ja vapautuneempi. Hän ei enää koe tarvetta pitää roolia yllä.

– Olen joutunut taistelemaan aiemmin todella paljon. Silloin tuli sanottuakin kaikkia ihmeellisiä asioita. Jollekin saattoi tulla sellainen fiilis, että olin jotenkin täynnä itseäni. Aina on ollut sellainen fiilis, että pitää taistella maailmaa vastaa pärjätäkseen. Nyt on erilainen fiilis – ei joudu enää taistella. Se on vieras tunne. Todella helpottunut olo. Pystyy vain antaa mennä.

Gabriel kiitteli lehdistötilaisuudessa myös mediaa siitä, että nykyään hänet hyväksytään paremmin.

– Se tyyli, miten minusta kirjoitetaan on muuttunut. Tiedostan, että se johtuu minusta itsestään. Hyvin pitkältihän se vaikuttaa, millaista energiaa annat ulospäin, millaisen käsityksen ihmiset sinusta saa. Ehkä media ottaa minut nykyisin enemmän tosissaan. Minua ei ehkä nähdä enää sellaisena kapinallisena teiniä vaan ihmisenä, hän sanoo MTV.fi:lle.

Himmee-kiertueen lisäksi Mikael Gabrielista tullaan pian näkemään myös dokumentti. Se esitetään Nelosella marraskuussa. Gabriel sanoo dokumentin käsittelevän hänen elämäänsä syvemmin ja selvittävän myös hänen äitisuhdettaan.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja