Mika Saukkosen kassi:

- aladoopia - vehnätortilloja - prk ananasta - tiikerijäätelöä - strutsin lihaa - punasipuli

Hans Välimäen ja Mika Saukkosen menu:

Aladoopi- ja jäätelörullat

150 g aladoopia 2 tortillaa kirsikkatomaatteja salaattia basilikaa sipulia suolaa pippuria

Täytä lettu aineksilla.

jäätelörulla:

1 l tiikerijäätelöä 100 g kirsikkatomaatteja 1 prk ananasta 2 tortillaa fariinisokeria vaniljaa

Kuullota tomaatteja ja ananaksia sokerissa ja halutessasi voit kuullottaa myös tortillaa, jotta se lämpenee ja saa makua. Täytä lettu jäätelöllä, tomaateilla sekä ananaksella ja tarjoile.

Strutsia ja sipulia

200 g strutsin filettä suolaa pippuria valkosipulia voita paistamiseen

Paista fileet pannulla mediumeiksi, leikkaa ja mausta. Tarjoile.

sipulilisäke:

2 punasipulia 1 laakerinlehti valkopippiria suolaa 3 rkl sokeria 1 dl kanalientä 100 sokeria

Kuullota sipulit sokerin kera ja lisää loput ainekset. Keitä 15 min, soseuta ja tarkista maku. Tarjoile.

Tomaattivesi

8 tomaattia suolaa pippuria valkosipulia basilikaa timjamia 2 tl sokeria

Halkaise tomaatit ja aja mehulingon läpi. Mausta ja anna valua kylmässä 10 min. Tarjoile.

Lue myös:

    Uusimmat