Mainos

Mika Myllylä palasi kiinteistönvälittäjäksi

Hiihtäjä Mika Myllylä on pomonsa Kaj Björndahlin mukaan palannut kohun jälkeen ruotuun kaikessa hiljaisuudessa. Kokkolalaisen kiinteistövälitysfirman toimitusjohtaja haluaa antaa miehelle uuden mahdollisuuden parantaa tapansa.

Löydä unelmiesi kotiJokakoti.fi-asuntopalvelusta.

– Mika on palannut töihin. Tai nyt hän on ollut enemmän kirjojen parissa, sillä hän opiskelee parhaillaan LKV-tutkintoa varten voidakseen ryhtyä toimimaan laillistettuna kiinteistönvälittäjänä, Björndahl kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Vaikka Myllylä antoi Asunto Björndahliin töihin tullessaan raittiuslupauksen, joka ei sittemmin pitänyt, pomo on valmis antamaan hänelle anteeksi.

– Ajattelen pitemmällä tähtäimellä. Katsotaan, mikä tilanne on parin-kolmen vuoden kuluttua. Mikan työsuoritukset ovat parantuneet ja parantuneet, hän kehuu.

Myllylä myynyt jo asuntoja

Björndahl on niitä harvoja ihmisiä, jotka ovat uskoneet vaikeuksien keskellä painiskelleeseen Myllylään. Nyt hän on erittäin tyytyväinen ex-hiihtäjän työn tulokseen. Ensimmäiset asuntokaupat Myllylä teki heti aloitettuaan kiinteistöbisneksen puoli vuotta sitten.

– Myytyjen asuntojen määrä on liikesalaisuus, mutta Mikasta tulee yksi parhaimpia myyjiämme parissa kolmessa vuodessa. Niin kauan se ottaa, kun opiskelija oppii hommat ja saa haalittua oman asiakasryhmänsä. Se on treenauksen tulos. Hyväksi kirurgiksikin opitaan noin 12 vuodessa. Tässä hommassa menee kolme, neljä vuotta aikaa.

Björndahl muistuttaa, että tiesi esimerkiksi Myllylän rattijuopumusepäilyistä jo ottaessaan hänet töihin.

– Katsotaan niitä muita rikosepäilyjä sitten kun ne ovat ajankohtaisia. Eivät ne estä Mikan työskentelyä meillä. Tämä EPO-kohu on taas niin vanha juttu jo, etten ole siitä oikein mitään mieltä, hän kommentoi.

Löydä unelmiesi kotiJokakoti.fi-asuntopalvelusta.

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.