Mikä joulu jäi mieleen? Kerro ja voita!

Onko jokin joulu jäänyt muistoihisi erityisen onnellisena tai surullisena? Kerro kokemuksestasi Studio55.fin kyselyssä.

Mikä teki jostain joulustasi erityisen onnellisen ja ihanan? Mitä tuona jouluna tapahtui? Olitko rakkaiden ihmisten ympäröimä, saitko herkutella mitä maukkaimmilla jouluruuilla tai muistatko saaneesi ihastuttavan lahjan, jota et osannut toivoakaan?

Sattuiko jouluna jokin merkittävä iloinen elämäntapahtuma – lapsen syntymä, kosinta, kihlaus tai vietettiinkö suvussa kenties jouluhäitä? Tai ehkä vietit ikimuistoisen joulun ulkomailla?

Onko jokin joulu jäänyt mieleesi erityisen surullisena? Sattuiko jotain epäonnista, joka pilasi koko joulun? Olitko tuona jouluna hyvin yksinäinen tai oliko joulun tunnelma muutoin tipotiessään?

Vastauksia saatetaan julkaista nimimerkillä tai nimettömänä Studio55.fi-verkkosivuilla ja -tv-lähetyksessä. Yhteystietoja pyydetään vain arvontaa ja toimittajan mahdollista yhteydenottoa varten.

Vastanneiden kesken arvotaan Rainer Knapasin Karjalan kunnailla (Schildts & Söderströms). Historiallisia yksityiskohtia pursuavassa teoksessa pohditaan muun muassa sitä, kenelle Karjala oikeastaan kuuluu. Kirjan arvo on noin 35 euroa. Kysely on päättynyt.

säännöt

Lue myös:

    Uusimmat