Mihin katosi Ville Haapasalo? Näyttelijä ei saapunut sovittuun tv-haastatteluun

Mihin katosi Ville Haapasalo? Ei saapunut vieraaksi Huomenta Suomeen 5:45

Näyttelijätähti Ville Haapasalon piti saapua maanantaiaamuna vieraaksi MTV:n Huomenta Suomeen.

Georgialaisen ravintolan Helsinkiin piakkoin avaavan näyttelijä Ville Haapasalon, 44, oli määrä saapua MTV:n Huomenta Suomeen maanantaiaamuna vieraaksi.

Haapasalo ei kuitenkaan saapunut paikalle sovittuna ajankohtana. Miestä ei myöskään tavoitettu puhelimitse lukuisista yrityksistä huolimatta.

Venäjällä suursuositun näyttelijän piti saapua puhumaan muun muassa kirjoista, lukutottumuksistaan sekä georgialaisesta ruokakulttuurista.

– Rikos ja rangaistus on yksi niistä kirjoista, jotka ovat tärkeitä Villelle, Huomenta Suomen juontaja Eva Kela kertoi lähetyksessä.

– Ville Haapasalo, sinun pitäisi olla täällä nyt. Minä olen aika varma, missä hän on. Hän ei ole lukemassa, mutta hän on luultavasti uimassa. Veikkaisin, että hän on unohtanut tämän haastattelun.

Haapasalo on ollut viime aikoina paljon esillä Ylellä esitetyn Volga 30 päivässä -sarjan vuoksi.

– Ilmapiiri on muuttunut. On tullut tämä "kaikki ovat Venäjää vastaan". Sitä käytetään tällä hetkellä paljon Venäjän mediassa. Se jotenkin vaikuttaa ihmisiin, Haapasalo sanoi sarjan tiedotustilaisuudessa joulukuussa.

– Se oli yllätys tuolla kuvausmatkallakin. Ihmiset ovat vähän niin, etteivät oikein tiedä miten pitäisi suhtautua meihin tai miten pitäisi suhtautua kameraan.

Katso otsikon alta videolta, miten juontajat Eva Kela ja Nina Rahkola täyttivät Ville Haapasalon tyhjäksi jättämän haastatteluajan!

Lue myös:

    Uusimmat