Mihin epäkohtiin naisessa miehet kiinnittävät seksin aikana huomiota? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Mihin epäkohtiin naisessa miehet kiinnittävät seksin aikana huomiota?" kysyy nimimerkki Isojenkysymystenäärellä.

Näin miehet vastasivat

"Eipä sitä paljon tule 'epäkohtia' mietittyä sillä hetkellä. No, ehkä jos harvinaisen ravintolaillan jälkeen vaimo on erityisen viinanhajuinen, niin se kai. Eipä tuokaan ongelma ole. Nuorempana muiden naisten epävarmuus itsestään häiritsi eniten."
– 43, naimisissa

"Puhutaanko vakituisesta kumppanista vai hetken huumasta? Yhden illan hoidoissa mikään ei kiinnitä huomiota, kunhan hygienia ja aktiivisuus ovat vähääkään kunnossa. Mies on tyytyväinen saatuaan onnistuneen kaadon. Pidemmissä suhteissa liki sama juttu, mutta toki joku tietty piirre voi alkaa ärsyttää. Liian äänekäs eläytyminen, tiettyyn asentoon jumittaminen, haluttomuus suuseksiin tai muu sellainen. Mutta lähtökohtaisesti miehet ovat vähään tyytyväisiä elukoita ja antavat nallin palaa."
– Herra 47, aviossa

"Ulkoisiin seikkoihinkin ei niinkään, ellei vaatteiden lähdettyä paljastu jotain tosi epähygieenistä. Tärkeintä on aistia, että toinen nauttii ja on hommassa mukana. Latistaa omaakin tunnelmaa melkoisesti, jos naista ei kiinnosta lainkaan tai näkee hänen ajatustensa harhailevan muualle. Arjen pulmat hetkeksi unholaan ja mieli oikealle taajuudelle!"
– 34, naimisissa

"En koe tarvetta keskittyä asiaan, jolla ei ole merkitystä seksin kannalta. Seksin tarkoitus ei ole arvostella toista, vaan tuottaa mielihyvää molemmille osapuolille."
– 36, sinkku

"Ei todellakaan tule tuollaisia asioita mietittyä, huoli pois. Et sinäkään varmasti mieti vastaavia asioita miehessäsi seksin aikana."
– 26, avoliitossa


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja