Miesten raadollisen rehelliset tunnustukset: Näistä syistä seksi ei kelvannut!

Miehillä on maine seksihirmuina. Eiväthän miehet koskaan kieltäydy seksistä... Vai kieltäytyvätkö sittenkin?

Olipa kyseessä stressi, väsymys tai yksinkertaisesti vetovoiman puute, miehetkään eivät ole aina valmiina petipuuhiin.

Rohkeat ja rehelliset miehet paljastavatkin Viral Thread -sivustolla syyt, miksi he ovat kieltäytyneet seksistä.

1. "Tyttö, josta olin eronnut 6 kuukautta aiemmin, halusi, että saatan hänet raskaaksi, ja lupasi, ettei minun tarvitsisi olla vastuussa lapsesta... Olin 17, hän oli hullu, sanoin ei."

2. "Kieltäydyin seksistä 8. luokalla, koska en uskaltanut mennä ostamaan kondomeja."

3. "Ylipainoinen ystäväni halusi vähän seksiä. Ei kiitos. 5 kiloa ylipainoa? Hienoa. 10 kiloa ylipainoa, se sopii. 45 kiloa ylipainoa? Penikseni ei muutu kovaksi sitä varten. Ei mitään henkilökohtaista."

4. "Tyttöystäväni ystävä antoi minulle kyydin kotiin. Olin hieman humalassa. Hän pysäytti tien varteen ja hyppäsi takapenkille. En halunnut pettää tyttöystävääni. Ironista kyllä, kun kieltäydyin, ja laitoin radion päälle, sieltä tuli Bad Companyn "Feel Like Making Love" -kappale."

5. "Minulla on hyvä naispuolinen ystävä, joka ollessaan erittäin humalassa ajatteli, että olisi hyvä, jos harrastaisimme seksiä. Hän on hyvin viehättävä, mutta hänen nauttimansa viinan määrä teki hänestä erittäin epäviehättävän (hän ajatteli käyttäytyvänsä seksikkäästi). Seuraavan kerran, kun vietimme yhdessä aikaa, hän kiitti minua, kun olin herrasmies ja laitoin hänet nukkumaan... sitten harrastimme seksiä."

6. "Olin 16-vuotias, ja pelkäsin kuollakseni, joten sanoin vain ei. Luultavasti tyhmää, mutta niinpä niin... Kaikki ovat tyhmiä 16-vuotiaina."

7. "Olen kieltäytynyt seksistä tyttöystäväni kanssa ehkä 3 kertaa, koska olen ollut täysin uupunut. Sitä tapahtuu."

8. "Olin menossa töistä kotiin eräänä päivänä, kun metrossa kuumin tyttö ikinä lähestyi minua kysyen suuntaneuvoja, ja tajusimme, että jään samalla asemalla pois. Asun kaksi korttelia tuolta asemalta vaimoni ja 1-vuotiaan poikani kanssa. Tyttö pyysi polttamaan tupakan hänen kanssaan, ja kysyi, lähdenkö hänen kotiinsa, sillä "voisimme mennä yhtä matkaa töihin aamulla". Tiesin, että koko elämäni (jonka itse valitsin) oli lähellä odottamassa minua. Sanoinkin vain: "Anteeksi, täytyy mennä!""

Mutta voivatko mies ja nainen olla parhaita kavereita? Vinkkimiehet vastaavat videolla:

Lähde: Viral Thread

Lue myös:

    Uusimmat