Mainos

Miesseuralaisena työskentelevä Nick paljastaa, mitä naiset hänestä haluavat: ”Haluan antaa heille koko rahan edestä”

Miesseuralainen paljastaa, mitä naiset haluavat – ja mitä hän voi heille tarjota.

Nick Hawk on ammattiseuralainen. Hänen työnsä pyörii pitkälti seksin ympärillä, mutta ei aina. Vakioasiakkailleen Hawk haluaa tarjota vielä enemmän.

– Kun naiset tulevat luokseni, haluan jättää heidät täydellisen tyydytetyiksi – ei vain seksuaalisesti, ei vain henkisesti. Haluan tyydyttää heidät kaikilla tasoilla, Hawk, 36, toteaa Men's Health -sivuston haastattelussa. 

"Minut heitettiin susille"

Hawk aloitteli uraansa tanssijana klubeilla ja baareissa Los Angelesissa. Lopulta hänestä tuli seuralainen. Nyt mies on yksi tunnetuimmista gigoloista maailmassa, sillä hänen edesottamuksiaan on seurattu television Gigolot-sarjassa.

Hawk kertoo uran seuralaisena motivoineen häntä, ja auttamaan elämänhallinnassa juomisen, huumeiden, ahdistuksen ja useiden tyttöystävien jälkimainingeissa.

– Kun aloitin gigolon hommat, minut todella heitettiin susille.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hawk kertoo ajatelleensa, että työ olisi vain hauskaa ja viihdyttävää, ei jotain, mistä hän olisi ylpeä ja mistä hän saisi täyttymystä elämäänsä. Toisin kävi.

– Silloin ajattelin, että olisin vain lihaa... Tarkoitan, olenhan minä lihaa silloin tällöin, enkä vihaa sitä – haluan tyydyttää niin monella tapaa kuin mahdollista. Mutta muutuin niin paljon enemmäksi.

Gigolon hommien myötä Hawk kertoo harrastavansa seksiä vähemmän kuin koskaan ennen. Seksistä ja seksuaalisuudesta on tullut hänelle pyhempää.

– Näen mieluummin kourallista vakioasiakkaita, kuin monia eri asiakkaita useita kertoja viikossa. Otan vain muutaman varauksen kuukaudessa, ja ne ovat tyypillisesti yön kestäviä tai pidempiä.

Hawk saattaa veloittaa yhdestä viikosta jopa 25 000 dollaria, neljän tunnin tapaaminen on 1550 dollaria.

– Seksi ei ole tietenkään ikinä taattu. Näen jokaista kerran kuitenkin. Tapaan ja tervehdin, neljän tunnin varauksella voi tunnustella tilannetta.

"Haluan sen olevan yksi heidän parhaista öistään"

Moni Hawkin asiakas on juuri eronnut, ollut pitkään parisuhteessa, keskittyneet työntekoon koko elämänsä tai muuta vastaavaa, ja he ovat valmiita pitämään vaihtelun vuoksi hieman hauskaa. Silloin he usein päätyvät Hawkin pakeille.

– Kun naiset tulevat luokseni, haluan jättää heidät täydellisen tyydytetyiksi – ei vain seksuaalisesti, ei vain henkisesti. Haluan tyydyttää heidät kaikilla tasoilla. Maksan hiton paljon, ja haluan antaa heille koko rahan edestä. Haluan, että he ovat tyydyttyneitä jokaisella tasolla, ja haluan, että heille jää mahtava fiilis. Haluan sen olevan yksi heidän parhaista hiton öistään, kun he ovat kanssani. Teen kaikkeni sen puolesta, mies toteaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Joskus Hawk on ollut asiakkaalle käänteentekevä tapaaminen. Mies kertoo erään naisen tulleen hänen luokseen, ja kertoneen tyhjentäneensä pankkitilinsä. Nainen oli todennut pitävänsä Hawkin kanssa hauskaa, jonka jälkeen hän tappaisi tisensä.

– Onneksi olin elämässäni sellaisessa pisteessä, että otin hänen auttamisensa haasteena. Puhuin hänelle, ja sain selville, että hänen tarvitsi käydä ulkona enemmän, ja hän mainitsi ikävöivänsä juoksulenkkejä puistossa. Suostuttelin hänet muuttamaan uuteen asuntoon, joka oli aivan juoksulenkin varrella. Niin yksinkertainen asia todella muutti hänen elämänsä.

"Paras tapa parantaa seksielämää..."

Asiakkailla on usein myös todella pahaa sosiaalisen tilanteiden pelkoa ja itsetunto-ongelmia. Liki kaikki haluavat Hawkilta myös terveys- tai fitnessvinkkejä.

– Paras vinkki, jonka voin antaa treenaamisesta, on tehdä ihan mitä vaan sydämen sykettä nostavaa  ja hikoiluttavaa vähintään 30 minuuttia joka toinen päivä. Jos yksi päivä jää välistä, tee seuraavana, ja tee niin aina.

Ei liene yllättävää, että myös seksivinkit ovat kysyttyjä.

– Paras tapa parantaa seksielämää on parantaa itseään, mies sanoo.

Hän kehottaa soveltamaan treenivinkkiään myös seksiin, ja harrastamaan seksiä tai itsetyydytystä joka toinen päivä.

– Flirttaile enemmän. Lähetä enemmän kuvia ystävillesi, lähetä enemmän seksiviestejä. Ole luovempi elämässä, hän kannustaa.

Lähde: Men's Health

***

3:25

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.