Miesmagneetti vai miehen karkottaja? Näin eri hiustyylit vetoavat miehiin

Se miten laitat hiuksesi, voi vaikuttaa menestykseesi miesmarkkinoilla. Rakkausspesialisti Steve Ward kertoo, minkälainen tyyli viehättää miestä.

Kokosimme yhteen hiustyylit, joita miehet rakastavat ja karsastavat.

Diane Krugerin sekainen letti on oikea miesmagneetti, sillä se viestii, että tämä nainen haluaa lähteä ulos pitämään hauskaa.

– Se antaa vaikutelman, että hän on ulospäin suuntautunut. Hän näyttää siltä että uskaltaa ottaa haasteita vastaan, Ward kertoo Daily Makeoverille.

Huonoja uutisia Nina Dobreylle. Tämä hiukset puolittain ylhäällä -tyyli ei kerää pisteitä poikien keskuudessa.

– Tämä on yritys tehdä jotain coolia hiusten kanssa, mutta yritys jää puolitiehen. Kampaus lähettää ristiriitaisia viestejä miehille. Haluat näyttää coolilta, mutta et tiedä miten se tehdään, Ward tyrmää.

Vaikka Jessica Alban palmikkolook saa hänet näyttämään hieman liian ylväältä, se antaa myös vaikutelman itseluottamuksesta, mistä monet miehet pitävät.

– Tämä look viestii, että sen kantaja tietää näyttävänsä kuumalta. Look viestii, että voin tehdä mitä vain ja näyttää silti hyvältä, Ward sanoo.

Kiharat ovat täydellinen miesmagneetti, sillä villinä lainehtivat kiharat muistuttavat miestä hänen lempiaktiviteeteistaan makuuhuoneessa.

– Koko look huutaa seksiä. Hiukset näyttävät siltä, että niihin voi upottaa kätensä, Ward sanoo.

Glamouria henkivä sivujakaus on myös menestys miesmarkkinoilla. Se viestittää, että nainen voi olla yhtä aikaa rento, mutta tyylikäs.

Otsatukkaa ei varsinaisesti voi kutsua miesten lempimalliksi.

– Inhoan otsatukkaa. Se saa sinut näyttämään siltä kuin olisit ottanut kuusivuotiaan siskosi sakset ja leikannut mallin itse. Hän peittää kaulansa, solisluunsa, otsansa ja korvansa - jopa kulmakarvansa. Malli on niin tavallinen ja tylsä, hän näyttää ihmiseltä, joka luulee että on coolia näyttää retrolta, Ward lyttää.

Jos haluat viedä miehen huomion, älä vetäise hiuksiasi poninhännälle. Poninhäntä antaa vaikutelman, ettet ole jaksanut panostaa hiuksiisi lainkaan. Hyvin kireä poninhäntä voi antaa vaikutelman, että yrität havitella valtaa.

– Se voi toimia toimistossa, mutta treffeillä mies voi tuntea itsensä uhatuksi, Ward sanoo.

Liukuvärjätyt hiukset toimivat miesmarkkinoilla.

– Tämä hiustyyli viestii, että ihmisessä on enemmän mitä voisit kuvitella, Ward sanoo.

Tyyli miellyttää monen silmää.

– Jotkut miehet tykkäävät bruneteista, jotkut blondeista - tämä on kumpaakin, Ward sanoo.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: dailymakeover.com

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja