Mies yritti pölliä auton kesken tankkauksen – sai iljettävän opetuksen

1:44
Mies kysyi naiselta numeroa huoltoasemalla – kieltäytyminen aiheutti miehessä totaalisen raivon

Georgiassa, Yhdysvalloissa sijatsevalla bensa-asemalla sattui erikoinen välikohtaus. Nainen kertoi tankanneensa autoaan kaikessa rauhassa, kun tuntematon mies tunkeutui hänen autoonsa ja yritti varastaa sen. Nainen päätti suojella omaisuuttaan parhaaksi näkemällään tavalla. 

Gabrielle Halford syöksyi autovarkaan kimppuun erikoisella aseella: hän ruiskutti bensaa miehen päälle ja näin ajoi hänet tiehensä. Asiasta uutisoi muun muassa KWTX News 10 –uutissivusto.

Bensakikka oli yllättävän tehokas 

Gabrielle seisoi tankkaamassa autoaan ja yhtäkkiä näki jotain liikettä auton sisällä.

– En tiennyt mitä oli meneillään, kunnes katsoin tarkemmin ja auton sisällä oli minulle tuntematon, tumma mies istumassa kuskin paikalla, Gabriel kuvailee tapahtumia.

Gabrielle kertoo, että hänen autossaan on käynnistyspainike ja hän näki miehen yrittävän käynnistää autoa. Gabrielle syöksyi suoraan miehen luokse suojellakseen omaisuuttaan. 

– Otin bensapistoolin ja aloin suihkuttaa bensaa miehen päälle. Lopulta hän poistui autostani ja lähti.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä

Gabriellen mukaan miehellä oli niin kova kiire karata, että hän unohti vasemman kenkänsä autoon. Poliisi otti sen todisteeksi.

– Ympärilläni oli ihmisiä, mutta kaikki vain istuivat autoissaan ihmettelemässä. Kukaan ei aluksi tullut auttamaan, kunnes eräs nainen saapui pelastamaan minut, Gabrielle kertoo.

Gabrielle oli todella yllättynyt koko tilanteesta. Hän toivoo, että poliisi saa kiinni epäillyn paikalta kuvatun videon avulla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja