Mies vei tuhdin määrän hajuvesiä Keravalla – korttivarkaat shoppailivat Vantaalla

Viime viikko oli Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen toiminta-alueella kiireinen, tiedottaa poliisi. Erilaisia poliisitehtäviä hoidettiin yhteensä 1755

Sunnuntaina poliisi sai tehtävän Keravalla sijaitsevaan kauppakeskukseen, jossa kiinniotetun miehen epäiltiin varastaneen kosmetiikkaliikkeestä 1600 euron edestä hajuvesiä. 

Poliisi kertoo, että hajuvesirikoksia tulee heidän tietoonsa toisinaan.  

– Kalliit tuotteet saattavat päätyä katukauppaan, josta niitä ei kenenkään kannata ostaa, rikostarkastaja Krista Vallila muistuttaa.

Suuri maksuvälinepetos paljastui Vantaalla

Poliisi tutkii Itä-Uudellamaalla useampaa maksuvälinepetosta, jotka on tehty 2.–9. huhtikuuta. Poliisin mukaan Vantaan Tammistossa sijaitsevasta kaupasta on ostettu tuotteita useamman tuhannen euron arvosta aiemmin anastetuilla maksukorteilla.

Tekijöiden perään päästiin tiistaina 9. huhtikuuta, kun poliisi sai tiedon yrityksen maksukorttien väärinkäyttöepäilyistä Vantaan Tammistossa. 

– Poliisi otti kiinni tapahtumapaikalta kaksi henkilöä, joiden epäillään syyllistyneen useisiin kalliisiin ostoksiin ja aiheuttaen näin mittavat vahingot, kertoo rikoskomisario Henri Karjalainen.

Poliisi tiedottaa, että esitutkinnassa on selvinnyt kaksikon tehneen rikoksia Vantaan lisäksi myös Espoossa ja Lahdessa.

Lue myös:

    Uusimmat