Mies vaati vaimoaan maksamaan korvikkeet, koska tämä lopetti imettämisen "ilman syytä" – tajusi pian virheensä

3:30
Onko pulloruokinnasta haittaa? Imetyskoordinaattori vastaa

Netissä aviomies ihmetteli, eikö hän todella voi vaatia vaimoaan maksamaan perheen vauvan vastikkeita. Vastaukset kysymykseen olivat niin karuja, että kysyjä päätyi poistamaan koko tekstinsä.

Nimetön Reddit-käyttäjä kysyi nettikansalta kysymyksen, jota alkoi katua myöhemmin. Netissä mies kyseli, onko hän väärässä, kun vaatii vaimoaan maksamaan vauvan korvikeruokinnan.

"Mielestäni rahan pitäisi tulla hänen henkilökohtaisista käyttörahoistaan..."

Miehen kirjoituksen mukaan vaimo on imettänyt kuusi kuukautta, mutta haluaa nyt lopettaa huolimatta siitä, että "tuottaa runsaasti maitoa".

– Mielestäni, jos hän haluaa lopettaa periaatteessa ilman mitään syytä, niin rahan vastikkeisiin pitäisi tulla hänen henkilökohtaisista käyttörahoistaan, koska hän tekee päätöksen. Hän sanoo, että olen k*sipää, mies kirjoitti sittemmin poistetussa tekstissään.

Mies kyselee muilta, onko hän todella tilanteessa idiootti.

"Voi luoja, miten k*sipää olet"

Tekstin poiston syy lienee se, että miehen saamat vastaukset olivat paitsi täysin eri mieltä hänen kanssaan, myös hyvin suorasukaisia.

– Olet k*sipää.  Jos tämä on totta, voi luoja, miten k*sipää olet. Teidän molempien pitäisi olla yhtäläisesti rahallisesti sitoutuneita jakamaanne vauvaan. Vastikkeen pitäisi tulla vain sinun budjetistasi seuraavien kuuden kuukauden ajan ja sitten voitte alkaa jakaa sen 50/50, koska vaimosi säästi perheeltänne vastikkeen hinnan imettämällä puoli vuotta, Reddit-nimimerkki DarthCharizard sanoo.

Miehen teksti kiertää netissä kuvakaappauksena. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

"Oletitko, että vaimo imettää häntä, kunnes hän menee töihin"

Muut ovat samoilla linjoilla: osa kehottaa naista laskuttamaan mieheltä myös raskausajan yhdeksän kuukauden "hinnan".

– Jos oma ruokabudjettisi on noin tiukka, niin miksi hitossa hankit lapsen? Oletitko, että vaimo imettää häntä, kunnes hän menee töihin, toinen keskustelija sanoo.

–  Jeesus sentään. Vauva on pysynyt hengissä vain vaimosi kehon ansiosta viimeiset yli 15 kuukautta, eikä hänellä "ole mitään syytä lopettaa", kolmas sanoo.

"Odotuksemme miehiä kohtaan olivat alhaiset, mutta voi jessus". Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Kysymys elää omaa elämäänsä netissä

Vaikka kysyjä poisti tiedustelunsa nopeasti, se kiertää edelleen netissä. Moni toivoo kysymyksen olevan outo vitsi.

– Kuvittele, että saisit lapsen jonkun kanssa ja sitten saisit tietää, että hän käyttäytyy näin, Twitter-nimimerkki Queen of Tarts ihmettelee.

– Naisen pitäisi laskuttaa häneltä imetykseen/maidon pumppaukseen käytetyt tunnit ja ottaa ne miehen budjetista, nimimerkki weird lex but okay sanoo.

Lähteet: TwitterReddit.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja