Mies teki kummallisen havainnon ajettuaan Teslansa lunastukseen – Elon Musk lupasi korjata ongelman

Tesla on ilmoittanut tekevänsä muutoksia uutuusmalliinsa hiljattain sattuneessa kolarissa tehtyjen havaintojen vuoksi.

Yhdysvaltalainen Reddit-käyttäjä julkaisi viime viikolla kuvia lunastukseen ajetusta Tesla Model 3 -autostaan (katso kuvat Electrekin artikkelista). Vaikka mies kiittelikin autonsa turvallisuutta, oli hänellä myös kehitysehdotus.

Kuljettaja kertoi, että etupenkillä istuneen matkustajan käsi osui rytäkässä kojelaudan keskellä olevaan näyttöön, josta hallitaan lähes kaikkia auton toimintoja – jopa sellaisia, jotka ovat muissa autoissa manuaalisia.

Näyttö meni osumasta rikki, mikä tarkoitti, ettei kuljettaja pystynyt avaamaan autonsa hanskalokeroa, jossa olivat auton vakuutuspaperit sekä rekisteriote. Rikkoutunut näyttö myös viilsi matkustajan kättä pahasti.

Miehen luottamus Teslaan ei kuitenkaan horjunut. Hän kertoi ensihoitajien sekä hinausauton kuljettajan todenneen, että tällaisten kolarien jälkeen autosta ei yleensä nousta omin jaloin.

– Laitoin jo seuraavan Model 3:n tilaukseen, mies kirjoittaa.

Kirjoitus tavoitti myös Tesla-pomon

Teslan toimitusjohtaja Elon Musk kertoi Twitterissä, että he aikovat lisätä autoon toiminnon, joka avaa hanskalokeron automaattisesti auton pysähdyttyä kolarin jälkeen. Näyttöön suunnitellaan ohutta muovikalvoa, joka pitäisi sen kasassa kovastakin iskusta huolimatta. 

Vaikka muutosten aikataulusta ei toistaiseksi olekaan tietoa, oli tämä jälleen mainio osoitus siitä, kuinka ketterästi Tesla pystyy tekemään muutoksia autoihinsa niin halutessaan.

***

6:15

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.